spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Rãzboi cu cutitele într-un bar din Bârlad!

- Advertisement -

DE LA BAR… LA SPITAL! Bãtaie în toatã regula sãptãmâna trecutã, în incinta barului Alicrisa din zona CFR Bârlad. În urma altercatiei, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la spitalul bârlãdean. Totul a pornit dupã ce trei bãrbati din Zorleni au avut o altercatie verbalã cu un individ din Bârlad, de 23 de ani, pe terasa barului Alicrisa. S-a iscat o bãtaie generalã, chiar sub privirile înmãrmurite ale celorlalti clienti. Ulterior, bãrbatul din Bârlad a sustinut cã în timpul încãierãrii cineva l-a tãiat cu un cutit. La spital, medicii de gardã au constatat cã sunt patru pacienti (trei agresori si o victimã). Toti au primit îngrijiri medicale si au plecat apoi acasã. Politistii au fãcut cercetãri pentru infractiunile de lovire si alte violente, precum si tulburarea linistii si ordinii publice, au dus agresorii la Parchetul Bârlad si acestia au primit mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Patru persoane au ajuns duminicã la Spitalul Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad, dupã o bãtaie în toatã regula cu sticle de bere, pumni, picioare si un cutit. Totul s-a petrecut în jurul orei 00:13, în incinta (terasa) barului Alicrisa, din zona Statiei CFR Bârlad. Un bãrbat de 23 de ani, din Bârlad, s-a certat cu trei indivizi din Zorleni, de 26,22 si 19 ani. Bãrbatul din Bârlad a devenit agresiv verbal la adresa celor din Zorleni, iar cei trei indivizi s-au nãpustit asupra celui din Bârlad, având asupra lor si un cutit. Bãtaia a luat amploare, bârlãdeanul fiind lovit cu pumnii, cu picioarele si cu cutitul. Între timp cei din bar au sunat la 112, au venit mai multe ambulante si politia, care a si demarat cercetãrile. Toti cei patru „combatanti” au ajuns la spitalul bârlãdean la Compartimentul Primiri Urgente (CPU). „Patru persoane care au fost implicate în agresiune, trei din Zorleni cu leziuni minore, al 4 lea de 23 de ani din Bârlad cu multiple plãgi tãiate la nivelul fetei, toracelui, cot stâng si coapsã. Celui din Bârlad i s au suturat plãgile în CPU, dar a refuzat internarea”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Politie, Parchet, acasã…

Toate persoanele implicate au fost chemate la audieri la sediul Polittiei Bârlad. “Pe 5 septembrie, La ora 00:13, a fost primit un apel la numãrul de urgentã 112 de la un bãrbat, cu privire la faptul cã în incinta barului sãu s-au luat la bãtaie niste indivizi. Dupã cercetãrile efectuate pânã în prezent de cãtre politistii de investigatii criminale Bârlad, cei trei agresori din Zorleni au fost prezentati la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, mãsura datã de procuror fiind câte 60 de zile de control judiciar pentru fiecare suspect. Persoanele implicate au fost audiate, iar în prezent se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice”, a declarat Silvia Manta, purtãtor de cuvânt în cadrul I.P.J. Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.