spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Crucea Rosie Românã si Ariston Thermo România doteazã nouã scoli din Vaslui cu boilere performante

- Advertisement -

AJUTORARE… Crucea Rosie Românã si Ariston Thermo România continuã si în aceastã toamnã, pentru al doilea an consecutiv, misiunea unicã de a aduce confortul chiar si acolo unde acesta pare imposibil de atins. În cadrul acestei actiuni, peste 700 de copii din mediul rural al judetului Vaslui vor beneficia de acces la apã caldã prin echiparea scolilor cu boilere performante donate de Ariston Thermo România. „Apa caldã este o necesitate, nu un lux! Din pãcate, în foarte multe scoli din mediul rural, dar nu numai, apa caldã nu existã. Ne bucurãm cã facem parte din aceastã campanie pentru cã în acest fel reusim sã aducem demnitate si confort copiilor nostri pe perioada cât sunt la scoalã”, a declarat Carmen Carp, director filiala Crucea Rosie Vaslui.

„Ariston Thermo România îsi continuã misiunea de a aduce confortul în zonele unde acesta pare imposibil de atins. Alãturi de Crucea Rosie Românã, venim în sprijinul comunitãtilor defavorizate, donând boilere performante care vor face traiul de zi cu zi mai usor pentru mii de oameni. Ne bucurãm la gândul cã, prin contributia noastrã, viata va deveni mai confortabilã pentru multi semeni nevoiasi. Vom continua seria de activitãti în favoarea comunitãtii având convingerea cã este responsabilitatea noastrã, a tuturor, sã ne implicãm pentru cresterea calitãtii vietii”, a declarat Cãtãlin Drãguleanu, Country Manager Ariston Thermo România. Un numãr de 14 boilere având capacitãti între 30 si 50 de litri, vor ajunge la Vaslui, în urmãtoarele unitãti de învãtãmânt: Scoala Oprisita, corpul A si corpul B, Scoala Poienesti, Scoala Floresti, Scoala Sãlceni, Scoala Bãcani, Scoala Drujesti, Scoala Bãlesti si Scoala Fâstâci. Reprezentantii Ariston si voluntari ai filialei Crucea Rosie Vaslui au donat, zilele acestea, primele patru boilere la scoala Oprisita. În perioada urmãtoare, celelalte scoli din judet vor beneficia de restul de echipamente. Pe parcursul campaniei, care se desfãsoarã la nivel national în 2019, Ariston Thermo România va dona boilere electrice performante în peste 20 de judete, cãtre sute de institutii de învãtãmânt, cãmine de bãtrâni sau centre de recuperare medicalã. Actiunea companiei pe plan local face parte din initiativa globalã Ariston Comfort Challenge, prin care compania si-a propus sã aducã confortul chiar si acolo unde acesta pare greu de atins, iar prima misiune Ariston în acest sens a avut loc chiar în inima Groenlandei, în insula Disko. Astfel, într-un mediu natural extrem a fost construitã Ariston Comfort Zone, o casã inovatoare de tip modular, cu scopul de a oferi adãpost echipelor de cercetãtori de la Universitatea din Copenhaga care studiazã an de an schimbãrile climatice.

Misiunea Crucii Rosii, de ajutorare a populatiei

Societatea Nationalã de Cruce Rosie din România, organizatie umanitarã care functioneazã neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii si alinãrii suferintelor oamenilor, fãrã nicio deosebire în ceea ce priveste nationalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenenta militarã, socialã sau politicã. Prin activitãtile pe care le desfãsoarã contribuie si la ameliorarea stãrii de sãnãtate, la prevenirea îmbolnãvirilor si la alinarea suferintelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivitãtii. Proiectul „ComfortChallenge” este parte din aceastã componentã importantã a activitãtii organizatiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.