spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Politologul grijuliu cu minoritãtile sexuale a primit o smetie pãrinteascã de la Episcopul Husilor

- Advertisement -

REACTII… S-a încheiat campania electoralã pentru alegerile prezidentiale, însã ecourile au rãmas, mai ales cã acest concept neobisnuit, al “dezbaterilor paralele” între candidati, a lãsat loc de multe comentarii. Între toate opiniile care au urmat serii de la Biblioteca Centralã Universitarã, de pildã, acolo unde presedintele în functie si-a provocat invitatii la o “dezbatere asezatã”, s-a distins cea a Episcopului Husilor, Preasfintitul Pãrinte Ignatie. Pe platforma online marginaliaetc.ro, fondatã de un grup de intelectuali, între care Teodor Baconschi, Cãtãlin Avramescu sau Adrian Papahagi, Ierarhul de la Husi publicã un comentariu, îndreptat spre politologul Cristian Pârvulescu, cel care, vrându-se persuasiv, a cãutat sã aducã în “prime-time”, sensibila temã a minoritãtilor (sexuale, mai cu seamã!). Evident cã rãbdarea BOR-ului este nesfâsirã cu fiecare, dar totusi… Episcopul Husilor a pãrut cã pune o mãnusã de catifea, ca sã îi poatã arãta politologului Pârvulescu, devenit un “apostol neînfricat al minoritarilor progresisti”, faptul cã se însalã, dacã el crede cã “democratia a devenit o delicatesã a minoritãtilor progresiste, care vor, cu orice pret, sã reeduce majoritatea “retardatã”.

“Politologul Cristian Pârvulescu, în cadrul unei dezbateri electorale, a livrat o definite comunistã – tebuie enuntatã cu orice pret lupta de clasã între minoritari si majoritari – despre modul cum trebuie sã întelegem democratia: “Democratia nu înseamna tirania majoritãtii, ci protectia minoritãtilor de toate felurile: filozofice, sexuale, etnice, culturale, religioase”. Se pare cã democratia nu mai poate fi, în postmodernitate, o minune pentru toti cetãtenii polis-ului, asa cum era înteleasã în antichitate, ci doar o delicatesã a minoritãtilor progresiste, care vor, cu orice pret, sã reeduce majoritatea “retardatã”. Sau tradus altfel: atunci te validezi ca fiind profund democrat, când, majoritar fiind, devii apostolul neînfricat al minoritarilor progresisti”, a scris Episcopul Husilor, în comentariul intitulat “Episcopul Ignatie al Husilor. Democratia- “minunea” exclusivã a minoritarilor”.

Concluzie: nu conteazã agresivitatea celor care vor sã ne demoleze valorile Traditiei, ci protectia, cu orice pret, a minoritarului (mai ales, sexual)?

“Democratia, ca sã devina functionalã, trebuie validatã în furnalul drepturilor de grup ale minoritãtilor progresiste, ignorând si depreciind, cu bunã stiintã, drepturile si demnitatea fiecãrei persoane umane, care este subiectul de drept al democratiei. Drept concluzie: nu conteazã agresivitatea, nici reflexele celor care vor sã demoleze valorile Traditiei pentru a ne convinge de veracitatea drepturilor de grup, ci protectia, cu orice pret, a minoritarului (mai ales, sexual), care vrea sã ne salveze de iminenta si implacabila tiranie a majoritãtii”, a conchis Episcopul Husilor, Preasfintitul Ignatie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.