spot_img
spot_imgspot_img
11.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Adrian Nastase i-a dat în judecată pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, nemulţumit ca i-a fost retrasă decoraţia Steaua României

- Advertisement -

Adrian Năstase i-a dat in judecată pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. Totul dupa ce seful statului a decis sa ii retraga decoratia Steaua Romaniei, pe motiv ca fostul premier se afla in categoria celor care au primit condamnari penale.

Fostul premier Adrian Nastase a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti si cere judecatorilor sa anuleze decretul nr. 1059 din 11 decembrie 2019, semnat de presedintele Klaus Iohannis, prin care i-a fost retras Ordinul national Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce.

Procesul a fost deschis pe 9 martie la Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti si inca nu a primit un termen de judecata.

Pe lângă preşedintele Klaus Iohannis, Adrian Nastase l-a dat în judecată şi pe premierul Ludovic Orban, cel care contrasemneaza decretul de retragere a decoratiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, în decembrie 2019, că a decis retragea decoraţiilor primite de persoanele cu condamnări penale. Este vorba despre Adrian Nastase, Bucur Gheorghe, Mitrea Miron Tudor, Mucea Dorinel Mihai, Mencinicopschi Gheorghe, Cuteanu Emilian, Severin Adrian, Voiculescu Dan, Mantog Ionel, Muntean Mircia, Anghel Gh. Cristian si Jianu Irina Paula. …https://www.romaniatv.net/adrian-nastase-i-a-dat-in-judecata-pe-klaus-iohannis-si-ludovic-orban-nemultumit-ca-i-a-fost-retrasa-decoratia-steaua-romaniei_521559.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.