spot_img
spot_imgspot_img
11.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Oppo anunţă lansarea a două noi perechi de căşti true wireless. Când vor fi disponibile în România

- Advertisement -

Oppo  a anunţat astăzi noile sale căşti Oppo Enco Free şi Oppo Enco W31, confirmând astfel că nu a venit doar cu segmentul de telefoane pe piaţa locală, ci şi cu alte gadget-uri. OPPO Enco Free Căştile OPPO Enco Free vin cu o durată de redare de până la 25 de ore, sunt rezistente la apă, având certificarea IPX4, şi se pot conecta automat cu un smartphone imediat ce cutia de încărcare a fost deschisă. Ele vin şi cu două tipuri de capete – semi-in ear şi in-ear. OPPO Enco Free au un sistem de conexiune Bluetooth binaural cu latenţă scăzută, care transmite sunetul simultan către ambele urechi. Această caracteristică vine ca o soluţie utilă pentru problemele de sincronizare ale sunetului, mai ales când vine vorba de gaming pe telefon. Compania chineză şi-a propus ca, prin căştile sale wireless inteligente, calitatea sunetului transmis să fie una înaltă. De aceea, OPPO Enco Free utilizează standardul AAC (Advanced Audio Coding) au primele difuzoare ultra-dinamice din industrie şi au sistem de poziţionare FPC (flexible printed circuit). De asemenea, pentru a avea un bas intens şi în cazul volumului ridicat, este folosită o diafragmă tristratificată dintr-un aliaj de magneziu-titan şi un circuit magnetic dual.
Pentru a îmbunătăţi claritatea sunetului în timpul apelurilor, căştile OPPO Enco Free utilizează un algoritm AI de neutralizare a sunetului şi microfon dual cu tehnologie beamforming. Asta înseamnă că pe parcursul apelului, se face o analiză a spectrului de intensitate a sunetului pentru a înlătura zgomotele nedorite şi a transmite doar vocea utilizatorului. Utilizatorii pot controla volumul sau schimba piesele prin simpla glisare în sus sau în jos pe oricare dintre căşti şi pot gestiona apelurile printr-o simplă atingere, iar, printr-o apăsare mai lungă, pot activa orice asistent de voce existent pe un smartphone. OPPO Enco W31 Căştile wireless OPPO Enco W31 sunt o alternativă acesibilă şi integrează sistemul de conexiune Bluetooth binaurală cu latenţă scăzută, fiind compatibile cu majoritatea smartphone-urilor de pe piaţă. Mai mult, căştile EncoW31 au un design in-ear sigur, o rezistenţă ridicată la apă şi praf ceea ce le face potrivite chiar şi pentru cei mai active utilizatori.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/tech/gadget/oppo-anunta-lansarea-doua-perechi-casti-true-wireless-vor-disponibile-romania-1_5ebd2a965163ec4271c55768/index.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.