|

DECÃDEREA VASLUIULUI

Vasluiul nu se regãseste nici sub comanda lui Balint

N-AU AVUT CHEF… Lipsa de atitudine. Acesta este motivul pentru care FC Vaslui nu a reusit sã învingã la Chiajna. Gabi Balint a fost adus la Vaslui pentru a remonta echipa, însã deocamdatã nu a gãsit solutii pentru a repune echipa spre drumul cãtre victorie.

Tehnicianul Vasluiului nu a schimbat nimic si merge în continuare pe mâna jucãtorilor care au evoluat si în mandatul lui Hizo, iar rezultatele se vãd. Balint ar trebui sã facã câteva modificãri si poate chiar sã mizeze pe fotbalistii care au jucat mai putin în acest sezon. Jucãtori care ar putea avea o altã atitudine, fatã de unele “vedete”, plictisite cã joacã pentru FC Vaslui. Jucãtori care au intrat asearã în teren doar ca sã mai bifeze un meci în Liga 1. Din cauza lor, FC Vaslui a ajuns o echipã de pluton, care nu mai sperie pe nimeni, iar cifrele echipei în 2013 sunt dezastruoase. Si Gabi Balint, antrenorul Vasluiului s-a sãturat de atitudinea elevilor sãi si spune cã echipa se aflã într-un moment dificil, iar jucãtorii trebuie sã strângã rândurile si sã readucã echipa pe fãgasul normal. “Nu stiu de ce nu reusim sã marcãm. E un moment când echipa se blocheazã si nu înțeleg de ce. Tot vorbim de Europa League, dar pe teren nu se vede nimic. Cei pe care i-am introdus mã asteptam sã vinã cu un plus, din contrã, mai bine nu mai fãceam schimbãri. M-am sãturat sã vãd aceeasi atitudine, toti stau cu capul plecati în vestiar… Ne vãicãrim acum? Trebuie sã strângem rândurile si sã jucãm. Nu se pot schimba lucrurile dintr-odatã, trebuie sã o luãm încet-încet”, a declarat Gabi Balint.

Sânmãrtean: “Ne-am fãcut singuri meciul greu”

Vasluiul nu a scos decât un punct pe teren Chiajnei si este tot mai departe de obiectivul acestui final de sezon, calificarea în cupele europene. Dupã partida de asearã, Lucian Sânmãrtean spune cã Vasluiul a avut în mânã meciul, însã s-au fãcut multe greseli care au adus la acest rezultat. “Am avut o primã reprizã bunã, cu foarte multe ocazii, dar nu am înscris si le-am dat încredere adversarilor… le-am fãcut si cadou câteva ocazii de a înscrie. Lipsa de victorii face ca atmosfera din lot sã fie tensionatã, nu stim de unde sã ne adunãm. Pãcat cã am avut în mânã acest joc si am fãcut niste greseli din lipsã de concentrare. Ne-am fãcut singuri meciul foarte greu. Sanse de a prinde Europa League sunt, dar cam slabe în momentul ãsta. Eu sper sã prindem un loc în cupele europene. Meciul cu Astra e important în acest sens, trebuie sã ne concentrãm si sã ne impunem. Nu mã gândesc sã plec, mai am un an de zile contract. Dacã nu mai sunt dorit, atunci voi pleca. Dar eu îmi doresc sã continui, sã facem o echipã bunã si sã ne batem la titlu”, a declarat Lucian Sânmãrtean.