|

Denisa si Ruben, marii câstigãtori ai Balului Bobocilor de la LER! (foto)

SPECTACOL… Searã specialã de sãrbãtoare la Liceul “Emil Racovitã” din Vaslui. S-au marcat 40 de ani de la înfiintarea unitãtii de învãtãmânt si s-a organizat totodatã Balul Bobocilor. Marii câstigãtori au fost sãrbãtoriti asa cum se cuvine cu un after party de zile mari în Club Cuba. Astfel, titlul de Miss si Mister Boboc LER 2017 a fost câstigat de Denisa Popescu si Ruben Bontos, care au impresionat juriul cu popularitatea si eleganta lor. Tema evenimentului, ”Rock It Teens”, s-a perindat în perioada anilor 1977 si 2017. Spectacolul s-a dorit a fi o paralelã între trecut si prezent, menit sã aducã un omagiu celor 39 de generatii ce au trecut pragul liceului. Per total spectacolul a fost unul de calitate, cu mici scãpari, inerente. Energia elevilor si aplauzele publicului au fãcut ca seara sã fie una cu totul deosebitã.

Bobocii de la Liceul “Emil Racovitã” au adus un omagiu în editia din acest an a Balului Bobocilor, celor 40 de generatii de boboci ce au trecut pragul institutie scolare. Astfel, odatã cu împlinirea celor 40 de ani de existentã, fostul Liceu de Chimie a fost celebrat prin tema balului din acest an. “Rock It Teens” a fost motto-ul serii, iar totul a început cu un filmulet de prezentare în care au fost combinate elemente din faimoasa serie “Ani de liceu”. În aceste scene au fost prezentate momente din viata adolescentilor din acei ani, iar cele mai aplaudate au fost momentele în care bobocii împãrteau faimoasele prãjituri din perioada comunistã. Imediat dupã încheierea filmului de prezentare, bobocii au urcat pe scena Casei de Culturã în ritmurile melodiilor de faimosul film “Grease”, îmbrãcati ca adevãrati liceeni rock and roll. Dupã aceste momente, cele sapte perechi de boboci s-au adresat publicului încercând sã impresionze prin versuri alese si sã fure atentia publicului si a juriului. Astfel, cele sapte perechi au fost formate din: Andreea Nechita si Victor Toma, Denisa Popescu si Ungureanu David, Lorena Boambã si Rãzvan Florea, Denisa Cobzaru si Gabriel Codreanu, Maria Lazãr si Robert Caprariu, Andreea Filip si Dediu Daniel, iar ultimii, dar nu cei din urmã, Roxana Nenita si Rupert Bontas. Acestia au ridicat sala în picioare prin talentul si energia lor, dar la sfârsitul serii doar doi copii au putut fi încoronati ca cei mai frumosi si cei mai buni boboci din Liceul “Emil Racovitã” Vaslui.

Bobocii au dat tot ce au avut mai bun pe scenã!

Muncã, talent, atmosferã si prietenie. Asa am putea caracteriza seara dedicatã bobocilor de la LER. Cu toate astea, competitia a fost pe primul loc, iar cei 14 participanti au dat tot ce au avut mai bun în speranta cã marele titlu va fi a lor. Din pãcate, mici probleme tehnice au pus câteva “bete” în orarul spectacolului, dar acestia au continuat cu distractia. Proba la alegere a fost primul contact al publicului cu munca copiilor din ultimele luni, iar spectatorii nu au plecat neimpresionati. Acestia au încântat publicul cu dansuri moderne, scenete combinate cu dans. Cel mai original, din punctul nostru de vedere, a fost momentul lui Gabriel Codreanu, care a executat o coregrafie în care baschet-ul a fost combinat cu dans modern. Urmãtoarea probã a fost cea de dans. Aici copiii au arãtat coregrafiile pregãtite pe ritmurile anilor 70’, 80’, 90’, dar si din prezent. Ultima probã, cea de culturã generalã, a fost cea mai problematicã pentru bobocii de la LER. Aici emotiile si-au arãtat “coltii”, iar oboseala adunatã din timpul spectacolului le-a cam distrus concentrarea. Cu toate astea, publicul a fost alãturi de ei si acestia au trecut peste moment.

Publicul a fost tinut în suspans!

Cel mai asteptat moment al serii a fost decernarea premiilor. În public se simtea tensiunea, iar galeriile au asteptat sã îsi îmbrãtiseze favoritii. Primele titluri oferite au fost cele de Miss si Mister Popularitate, câstigate de David Ungureanu si Denisa Popescu. Urmãtorul titlu oferit a fost cel de Miss si Mister Elegantã, câstigate de Ruben Bontos si Boambã Lorena, care au impresionat juriul cu atitudinea si stilul lor. Urmãtoarele premii oferite au fost cele ale bobocilor clasati pe locurile III si II. Astfel, câstigãtorii locului trei au fost Andreea Filipiu si Florea Rãzvan, iar ocupantii locului II au fost Denisa Cobzaru si Codreanu Gabriel. Cel mai disputat titlu, cel de Miss si Mister LER 2017, a fost câstigat de cãtre Denisa Popescu si Ruben Bontos. Cei doi au impresionat juriul prin eleganta, energia si talentul de care au dat dovadã pe parcursul concursului. Dupã decernarea premiilor, prietenii participantilor au urcat pe scenã pentru a-i felicita, sau pentru a-i consola. (Andrei Manolachi)