19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Doru Lașcu, atac dur împotriva sistemului judicar din România, după întâmplările de la Festivalul Saga

OPINIE… Doru Lașcu, un fost polițist care a băgat groaza în traficanții de droguri din județ, a publicat pe contul său de socializare o opinie extrem de pertinentă, referitoare la ceea ce s-a întâmplat la Saga Festival 22. Toată România a văzut cum consumul de droguri a făcut ravagii printre participanți, soldat cu doi morți, mulți alții internați în spital pentru tratamente de urgență. Polițiștii au făcut peste 100 de dosare penale pentru trafic și consum de droguri. Și acesta este doar vârful icebergului, situația fiind mult mai gravă. Fostul șef al Crimei Organizate din Vaslui spune că în România traficul de droguri este pedepsit insuficient, iar infractorii ies prea repede din pușcării după ce scriu cărți. Acesta spune că victimele acestor infractori sunt prostite de sistem. Cum? Citiți extraordinara analiză a fostului polițist Lașcu.

Cunoscător a legilor care condamnă traficul și consumul de droguri, dar și a legislației privind pedepsirea infractorilor care se ocupă cu așa ceva, Doru Lașcu a postat de Facebook opinia sa referitoare la cine s-ar face vinovat de cele întâmplate la Saga Festival 2022. „Politicienii tupeiști și guralivi trec peste un mic amănunt dar esențial, au tot intervenit pe legislație că au făcut extrem de dificilă documentarea activităților infracționale. Când nu au făcut-o politicienii, a facut-o Curtea Constituțională. Și ei fac asta pentru a preveni ingerința autorităților în drepturile fundamentale privind viața intimă, familială și privată, secretul corespondenței și libertatea de exprimare, etc. În tot acest timp, țara este devalizată iar infractorii își fac de cap pe toate palierele infracționalității. Pe de altă parte, ați observat ce pedepse primesc infractorii în România? Nici bine nu i-au condamnat și iarăși sunt pusi în libertate. E un bambilici permanent, o mare bataie de joc la adresa tuturor oamenilor cinstiți și corecți din această țară”, scrie Doru Lașcu.

„Infractorii primesc o pedeapsă mai mică decât ia timp politiștilor să documenteze o grupare infracțională”

„Ba politicienii și presa aservită au tupeul să reproșeze autorităților că nu reușesc să destructureze marile clanuri infracționale. Păi, cum să reușească acest obiectiv, când sunt condamnați la pedepse penibile, primesc o pedeapsă mai mică decât ia timp politiștilor să documenteze o grupare infracțională. De ce durează așa mult timp documentarea, am explicat mai sus. Toată ziua vedem infractorii la televiziuni, acum sunt arestați, imediat sunt eliberați, acum sunt condamnați imediat ispășesc pedepsele penibil de mici și o luăm de la capăt. Ia să vedem pedepse de 10-15-20 de ani, făcuți la zi pentru trafic de droguri, trafic de persoane, infracțiuni economice cu prejudicii mari, infracțiuni contra vieții, infracțiuni contra autorității, etc. alta ar fi situația.”, mai spus fostul polițist Lașcu.

„Asistăm la un efect pervers al actualului sistem judecătoresc, se cheamă prostirea victimei”

Doru Lașcu

„Ce nu știe multă lume este faptul că în realitate extrem de rar o pedeapsă se execută integral, adică exact anii de închisoare și așa puțini, hotărîți de instanță. Pe parcursul detenției, dacă are conduită bună, dacă prestează muncă, dacă scrie cărți(sic!), dacă a depășit 60 de ani, pedeapsa se reduce semnificativ. Asistăm la un efect pervers al actualului sistem judcătoresc, se cheamă prostirea victimei. O victimă când aude că agresorul său a fost condamnat la o pedeapsă, să zicem de 8 ani de închisoare, victima se așteaptă că nu o să-l mai vadă pe agresor, pe stradă, 8 ani. Adevărul dureros pe care victima nu-l știe și nici majoritatea oamenilor nu-l știu, iar sistemul îl ascunde bine, în multe detalii, este că o să-l poată revedea pe stradă, mult mai repede. Nu după 8 ani, ci după 4 ani. Politicienii pentru a se proteja pe ei, au îngreunat documentarea activităților infracționale, dar de profitat profită toți infractorii mari și mici. Rămânem cu dilema, oare infractorii se fac politicieni sau politicienii se fac hoți? Că prea bine se împacă”, a scris pe contul său de Facebooc fostul șef al Crimei Organizate Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

 1. Nu cred ca e Consilier personal la Codaesti ,doar in acte ,habar nu are ce ar trebui sa faca in privinta asta,pe real e doar garda de corp ca asa e acum iti platesti garda de corp din bani publici ,mananca paine buna la Codaesti si mai spera sa o faca.A fost sef atatia ani in politie tocmai ca nu a deranjat si de asta avea loc caldut,

 2. Festival satanic , păcat de tinerii care se duc acolo și susțin și păcat de postul de radio kissfm care susține măgăria asta de festival , la fel sunt festivalurile neversea și untold niște festivaluri satanice în care tinerii se distrug și consumă droguri , alcool și tutun , plus altele cum e sunwaves ș.a. Recomand să nu se mai meargă la ele și posturile de radio să fie boicotate și să nu se mai asculte , + interzise aceste festivaluri și tinerii să le boicoteze și să nu se mai meargă la ele. † + există și o campanie a lor sub formă de „donare de sînge” asta e cea mai mare înșelătorie din partea tinerilor să își dea sîngele în schimb pentru bilete la festivale de genu , este Ritual satanic și nu trebuie încurajat!
  Poliția și organele de drept să se sesizeze și acest tip de festival să fie închis. Aici și Acum!
  Ajută Doamne după marea milă a Ta!
  Hristos S-a Înălțat Bucuria Noastră†
  †iic†xc†ni†ka†

 3. cat ai fost in functie nea Doru , ai stat mai mult pe mod avion , acum de la peluza esti cel mai activ .
  mai avem nevoie de modelul asta de cadre , cand este urmatorul val de pensionari ?

 4. Da, mare sculă si asta. A prins pe unii care aveau asupra lor trei frunze de canepa si a luat bani de la stat cat pentru câteva tone de droguri și o sa mai primească cam tot atat si la pensie. Si stai si te întrebi cine pe cine pacaleste!

 5. Nu mai ajunge pensia și mai mănânci o pâine caldă ca și consilier personal la Codaesti? Sau te ai lăsat și de aia și ai început sa declari?

  • Nu e Consilier personal , nu stie ce sa faca ,mai bine garda de corp,acum asa e platim garda din bani publici ,iar ca sef in politie nu a deranjat asa ca de aia are omu locuri caldute

 6. Ci faţă de mărlanoi autentic are acest ipochimen …..mai jegule uman te rog să ne zici cum nişte infractori condamnaţi mai pot lucra în poliţia romăna alde DUMITRASCU ,SANDU iar apoi să-ţi dai tu cu părerea despre alte chestiuni ……..caţi oameni NEVINONAŢI , FAMILII ai distrus borfaşule cand erai mare şi tare ?

 7. Daca isi facea treaba in perioada in care a fost in activitate astazi cei ramasi dupa el ar fi trebuit sa stie cum sa isi faca meseria. Asa insa am ajuns in situatia in care in sistem sunt uniicare nici macar la coada vacii nu ar fi angajati daca ar trebui sa promoveze un concurs pe bune. Nenea militica are o mare parte din vina insa refuza sa isi asume acest lucru si da vina pe altii! Trebuie sa stii ca atunci cand pui rahat infata ventilatorului murdaresti pe toata lume, inclusiv pe tine!

 8. Legile sunt făcute de hoți pentru hoti! Fiecare care ajunge în parlament va încerca să facă o lege,ori sa voteze ,o lege care I favorizează! Legile sunt făcute de parlamentari, de cei pe care I votați voi, de acel mare grup infracțional organizat! Ceilalți, politisti, procurori,judecatori…..sunt cei care aplica aceste legi,bune ori proaste,dar sunt obligați sa le aplice! Deci….populația sa nu se mire fiindca ….își merita soarta,primește ce a votat! In Decebal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here