Întâlnire de grad zero în zona Dedeman: șefii Poliției Rutiere, ai Poliției Locale și ai Primăriei Vaslui caută soluții pentru stoparea accidentelor

Accidentele din ultimele săptămâni din zona Dedeman i-au scos din birouri pe șefii Poliției Rutiere, ai Poliției Locale, dar și pe reprezentanții Primăriei Vaslui. Aceștia și-au dat întâlnire, miercuri după-amiază, chiar în zona respectivă, pentru a discuta la fața locului despre soluțiile care se pot lua pentru a preveni astfel de evenimente rutiere. “Împreună cu specialiști și persoane responsabile din cadrul Primăriei Vaslui încercăm să găsim soluții la stoparea accidentelor rutiere din zona comercială Dedeman-Lidl, cât mai repede posibil”, a scris viceprimarul Lucian Braniște pe pagina sa de Facebook.
17 COMENTARII

  • Mai senilule nu e vorba de prioritate ci de reducerea vitezei, ca sa intri in giratoriu nu mergi ca pe autostrada iar unul care vine de la munteni la dedeman scoate 2-3 din dedeman. Se vede ca esti un comunist si n-ai vazut giratoriu in viata ta. Anglia e plina de sensuri giratorii si totul e super ok.

   • Tu esti destept de ” Anglea”! Mars ma ” fomistule”! Te găsești tu deștept,umblatul păcii sa jignești un om care si a dat o părere! E părerea lui ” bătătură în palma ” si ar trebui sa i o respecti! Bombardierul p..ii!

 1. Bai… am gasit solutia, giratoriu e o prostie si semafoarele. Ori instalati “cocoase” de reducere a vitezei ori niste gropi de reducere a vitezei mai ieftin. Ca asa e la Barlad, “cocoase” pe drum national ca sa treaca militarii care au trecere dd pietoni la iesirea din unitate :)))

 2. Mult prea multe …intilniri și întruniri ! Domnilor autorități : trimite-ți-va specialiștii la fața locului sa analizeze și să vă aducă propuneri concrete pe care sa le avizați ceva,ceva mai repede daca se poate.
  Oricum dvs. ca și autorități nu le știți pe toate în amănunt,deci nu prea aveți ce căuta pe acolo decît sa vă convingeți daca e buna soluția propusă în caz că aveți dubii.
  Un pic mai repede daca se poate că trece anul !

 3. Sens giratoriu Dedeman..iar la intersecția PECO- intrare ieșire.. puțină lărgire (dacă se poate) cu un refugiu corespunzător pe mijlocul șoselei principale.. pentru încadrarea mai rapidă a tuturor autovehicolelor care ies de pe str.Decebal-spre Bârlad..Este doar o propunere.

 4. La aceasta intalnire a lipsit sau nu a vrut sa participe arhitectul pe urbanism al municipiului Vaslui care ar fi in masura sa stabileasca si sa proiecteze ce trebuie facut pentru eliminarea accidentelor rutiere. Cei prezenti au avut un rol decorativ sau pentru presa, deoarece nu au capacitatea necesara pentru a stabili ce trebuie facut acolo.

 5. Stai linistit, ca alea nu-s piste. Sunt doar o bataie de joc la adresa biciclistilor. Noroc ca s-au facut cu bani europeni, sa zicem ca nu i-a simtit direct bugetul oraselului…

 6. Aveti aceeasi situatie la Iasi, in Valea Lupului, la Carrefour Era. Faceti bai un giratoriu, ce e asa de complicat?!?! O adunatura de cretini!!!!

 7. O adunătură de CRETINI.

  Și un plod de gimnaziu vede că e vorba de un simplu SEPARATOR DE SENSURI, de la pod pînă la giratorie. Și aia e.

  Mda ei iau salarii nesimțite……..

 8. Oare ce zic baietii astia de aplicarea legii? Bonus, daca instaleaza niste camere video, de preferat camere cu radar, ori o sa stopeze accidentele, ori o sa aduca foarte multi bani la buget din amenzile date.

  • PS. Daca baiatul asta de la P. Rutiera a iesit din birou, ma intreb ce parere are despre pista de biciclete ilegala de pe trotuarul de la Dedeman? Nimic? E bine asa se pare. Daca s-ar respecta legea, politatii de la Rutiera ar trebui sa desfiinteze toate asa zisele piste de biciclete din oras.

LĂSAȚI UN MESAJ