spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Liber sugetător | PAMFLET

- Advertisement -

Un muntenar în vârstă de 62 de ani, amator de senzații tari, a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui cu penisul blocat intr-o sticla din plastic, necrozat. Medicii care l-au consultat au rămas șocați, nu de întâmplarea în sine ci de mărimea penisului bărbatului. Spuneau că e cel a lui Terente. Vreo doi chirurgi au plecat deprimați acasă cu gândul la bărbăția lor minusculă. Printre medici și asistente se sharuiește de zor poza cu penisul pacientului și unora chiar le pare rău că bărbatul a fost transferat la Iași.

Panseluța lui Uzatu monitorizează de zor presa și citește cu atenție articolele în care protagoniști sunt trepădușii social democrați care îl însoțesc pe beibi pe la toate chermezele. În cazul în care vreunul dintre ei apare în vreo gazetă neagreată de partid și nu este criticat, trebuie să-i dea socoteală șefei de la județ. Tot panseluța le dictează membrilor PSD cu cine au voie să vorbească și cu cine nu.

La Reiser Bârlad gluma se îngroașă. Perchezițiile DNA nu au fost numai în Bârlad, ci și pe la Toflea, o localitate de țigani bogați, care a livrat societății bitum de câteva miliarde. Firma cu pricina apărea pe mandatul de percheziție și se numește SC Gipetrovas Best Holding SRL. Administratorii se jură că a nu a făcut nimic ilegal, numai că au livrat niște bitum botezat și mai au de încasat bani, vreo 30.000 de lei. Sperăm că nu sunt banii de comisioane. Procurorii au scotocit și pe la director și pe la contabilă șefă pe acasă, dar au fost și pe la foștii angajați. De exemplu, au fost pe strada Vasile Lupu, iar doctorița care stătea gard în gard cu cei percheziționați a crezut, inițial, că vin la ea. Defect profesional!

MIRACOL Imaginea zilei vine de la Bârlad, unde o bătrânică a văzut în oracol momentul căderii Boului Roș

O imagine a devenit virală în Bârlad, taman când la Vaslui erau Zilele Culturale. În fotografie, o bătrânică voia să descifreze în oracol ziua în care se vor termina străzile în Bârlad. Mai bine ar întreba oracolul, dacă tot l-a găsit, când scăpa orașul de Boul Roș, că restul vin de la sine, și străzile asfaltate și un dram de cultură, pe care bârlădenii îl așteaptă de opt ani. Noroc cu Puya care a concertat anul acesta și astfel bârlădenii și-au luat doza de cultură pe anul 2023.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.