31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Nicole Cherry a născut! Vedeta este mămica unei fetițe: „A venit prințesa”. Prima imagine de la maternitate

Nicole Cherry a dat naștere în cursul zilei de azi unei fetițe perfect sănătoase, iar anunțul a fost făcut chiar de artistă pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry, 23 de ani, a adus pe lume o fetiță, iar mult așteptatul eveniment a avut loc chiar azi. Artista a visat mereu să devină o mămică tânără și pe întreg parcursul sarcinii a fost extrem de entuziasmată de toate schimbările cu care s-a confruntat în rolul de graviduță.

Vedeta este, începând de azi, mămica unei fetițe, iar anunțul a fost făcut chiar pe Instagram, unde a postat primele poze de la maternitatea unde a dat naștere fiicei sale.

Nicole a avut parte și de întâmplări bizare în timpul sarcinii, una dintre acestea a fost că numele copilei i-a apărut în vis, lucru împărtășit și fanilor pe contul personal de socializare. Nicole a anunțat în urmă cu ceva vreme că pe fiica ei cu Florin Popa, o va chema Anastasia Maria. …https://www.romaniatv.net/nicole-cherry-a-nascut-vedeta-este-mamica-unei-fetite-a-venit-printesa-prima-imagine-de-la-maternitate_6016943.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here