Un cerşetor roman din Franţa şi-a donat banii victimelor inundaţiilor! Primarul i-a oferit loc de muncă

Întâmplare care a înduioşat întregul Hexagon. Pionul principal? Un roman fără adăpost care îşi duce zilele pe străzile din Nisa. mai exact, un cerşetor roman din Franţa şi-a donat banii victimelor inundaţiilor. Gestul saunu avea să treacă neobservat, drept dovadă primarul oraşului Nisa i-a oferit adăpost şi un loc de muncă.

Ion Nelu Gioroiu are 52 de ani şi este o figură cunoscută pe străzile din Nisa pentru că, de patru ani, nu are adăpost, doarme pe unde apucă… Dar gestul său avea să fie impresionant: şi-a donat toţi banii celor care au avut de suferit de pe urmă indunatiilor masive din Franţa. Primarul oraşului Nisa i-a oferit adăpost şi un loc de muncă.

Un cerşetor roman din Franţa şi-a donat banii victimelor inundaţiilor

Jojo a donat cei 150 de euro câştigaţi prin vânzarea unei reviste în beneficiul persoanelor fără adăpost. În revistă respectivă apărea un articol şi despre el. Bărbatul din România trăieşte la intrarea într-o parcare din centrul oraşului Nisa. Economiile sale au fost donate victimelor inundaţiilor din Alpes-Maritimes, după trecerea furtunii Alex, scrie wowbiz.ro. …https://www.bzi.ro/un-cersetor-roman-din-franta-si-a-donat-banii-victimelor-inundatiilor-primarul-i-a-oferit-loc-de-munca-4049497?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ