spot_img
spot_imgspot_img
24.8 C
Vaslui
23-mai-2024

Avocatul husean prins bãut la volan a scãpat, pentru cã si-a recunoscut fapta!

- Advertisement -

CONTEXT Reputatia de bun avocat si de persoanã integrã l-a salvat de o pedeapsã asprã pe avocatul husean, Cristinel Ciocan, prins bãut la volan, în cursul lunii august 2015. Curtea de Apel Iasi a decis sã îl condamne la 8 luni de închisoare, dar cu amânarea aplicãrii pedepsei. Conditia este ca pentru urmãtorii doi ani, avocatul sã aibã un comportament ireprosabil.

Instanta a apreciat faptul cã avocatul a cooperat cu anchetatorii, nu a încercat nicio clipã sã mintã în legãturã cu cele întâmplate pe 2 august 2015. De reamintit cã avocatul Ciocan a fost surprins în trafic de un echipaj de la Politia Rutierã, bãut la volan, iar la verificarea documentelor masinii, nici acestea nu erau în regulã. I s-a întocmit dosar penal pentru aceste aspecte. Chiar dacã riscul unei pedepse aspre era previzibil, avocatul a primit 8 luni de închisoare, cu amânarea pedepsei pe o perioadã de 2 ani.

Colegii: “Si-a asumat cu demnitate fapta. E un om onest”!

“Noi îl cunoastem de foarte mult timp pe Cristi Ciocan si, pe lângã faptul cã e un bun profesionist, este si un om onest, care nu a mai fãcut niciodatã probleme. Pãrerea mea este cã a gresit în acea searã, dar si-a asumat cu demnitate greseala, a recunoscut totul si asta este foarte important, inclusiv în timpul unui proces penal. Fiecare facem erori, imprudente, dar dacã îti asumi si întelegi gravitatea faptelor, dovedind interes în a îndrepta lucrurile, atunci se justificã pe deplin o pedeapsã mai blândã”, au spus colegii avocatului husean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.