spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

Luptãtorul MMA, Iulian Cãlin: „Am reactionat ca un tatã, nu am agresat minora” (VIDEO)

- Advertisement -

DREPT LA REPLICÃ… Iulian Sorin Cãlin, luptãtorul si antrenorul MMA, acuzat de o minorã de 15 ani cã a agresat-o dur, lovind-o, în seara de 9 iunie, rãspunde acestor acuzatii, dorind sã fie fãcut public si punctul sãu de vedere. Iulian Cãlin doreste ca opinia publicã sã stie cã din puctul sãu de vedere, pe care, spune el, îl va dovedi cu martori si dovezi solide în ancheta fãcutã de politie si Parchet, este vinovat doar de faptul cã a „zguduit” de coate minora, care îi bãtuse fata. Ultima informatie despre minora de 15 ani, Andrada T., este cã ea a fost dusã la Iasi de familie, la Clinica de Neurochirurgie, deoarece fata prezenta simptomele unor lovituri în cap, având stãri de somnolentã si vãrsãturi.

Scandalul izbucnit la Bârlad, dupã ce o elevã de 15 ani, Andrada T., din localitate a acuzat vehement un luptãror MMA cã a agresat-o fizic, aplicându-i o bãtaie serioasã, dupã ce a avut o altercatie cu fiica luptãtorului, a ajuns la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad (PJB). Dupã aparitiile în cotidianul nostru a declaratiilor fãcute de minorã si familia ei, luptãtorul MMA, Iulian Sorin Cãlin, zis si Sorin Gorila, ne-a contactat, pentru a oferi si punctul sãu de vedere în acest scandal. Vã prezentãm acest punct de vedere, exact asa cum ne-a fost oferit:

„Acuzatiile care mi se aduc sunt total nefondate, la modul cã eu am mers sã împac fetele. Pe mine m-a anuntat o martorã, una dintre fete, care va depune mãrturie în dosar. Ea m-a sunat si eu am mers cu gândul pasnic sã le împac, sã meargã fetele sã bea un suc împreunã. Dar, între timp, m-a anuntat acceasi martorã cã fata mea a fost lovitã în operatie, lucru confirmat de medicii chirurgi, la care am fost în aceeasi searã de 9 iunie, cu ea la spital. Am ajuns acolo, m-am dus cu aceastã martorã la fata mea, ca sã o caut, vã dati seama, ca un tatã care aude cã fetita lui urmeazã sã fie iarãsi bãtutã, pentru cã fetele se vorbiserã sã o atragã afarã pe fata mea, într-o capcanã, si sã o loveascã iarãsi la operatie. Martora mi-a zis cã era un plan bine pus la punct, sã o cheme pe Roxi (Roxana o cheamã pe fata mea) si sã o loveascã mai tare si de mai multe ori în operatie. Atunci mi-am iesit din fire, am iesit din masinã, lucru pe care l-am recunoscut si la politie, si am tras-o, îmi cer scuze, putin de umãr, verbal sonorul era mai tare, cã eu am o voce de bariton si ele poate s-au speriat, si am întrebat-o <<Ce-ai cu fetita mea, ce-ai cu fata mea, de ce i-ai dat în operatie, de ce?>>. Ceva de genul ãsta. Nici mai mult, nici mai putin. Domnisoara avea un bandaj la mânã, deci nu aveam cum s-o trag de mânã, deci am tras-o de coate, întrebând-o ce v-am spus. Imediat a ajuns si politia. Ele efectiv si-au dat seama cã au gresit si au deschis operatia fetei mele, eu n-am gresit, pentru cã fata mea putea sã moarã, mai mult sau mai putin. Fata mea are nevoie de psiholog, dovedim cu acte cã a fost lovitã în operatie, nu mai poate sã doarmã. M-am dus deci ca un tatã sã le despart, dar mi s-a confirmat cã ele, care se dau victime, de fapt sunt niste agresoare. Eu cred cã poate altcineva, care sunt invidiosi cã eu am multe medalii, le sustine din spate”, a precizat pentru cotidianul nostru Iulian Sorin Cãlin.

Eleva care îl acuzã cã a bãtut-o a ajuns la Neurochirurgie Iasi

Vã reamintim cã Andrada T., elevã de 15 ani, în clasa a IX-a, la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, sustine cã Iulian Cãlin, zis Sorin Gorila, a bãtut-o crunt în seara de Înãltare, într-un parc din spatele firmei RCS-RDS, în zona Confectii din Bârlad. Ea a avut, dupã cum sustine, o altercatie cu fata lui Iulian Cãlin, s-au sfidat una pe alta, s-au înjurat si s-au pãlmuit, trãgându-se de pãr, iar fata luptãtorului si-a chemat tatãl, care a luat-o pe Andrada T. la bãtaie. Afirmatiile fetei au fost sustinute la politie de câteva colege, cu care minora bãtutã era în parcul respectiv. Pe 13 iunie, seara, Andrada T., care acuza stãri de somnolentã si de vomã, a fost dusã de familie la Spitalul de Neurochirurgie la Iasi, unde, în urma investigatiilor, a fost diagnosticatã cu „contuzii cranio-cerebrale”, a fost perfuzatã si i s-a dat un tratament pe care sã-l urmeze acasã. Urmeazã ca anchetatorii sã stabileascã cu exactitate cine are dreptate în tot acest scandal, care a împãrtit în douã si bârlãdenii: unii acuzã comportamentul violent al luptãtorului, care la cei 39 de ani trebuia sã nu-si punã mintea cu un copil de 15 ani, altii, mai violenti si agresivi, proliferând amenintãri directe si adresând cuvinte jignitoare atât fetei care reclamã cã a fost agresatã, cât si jurnalistilor care au relatat obiectiv acest scandal, fiind de partea lui Iulian Cãlin, zis Sorin Gorila.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.