spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Violatorul hair stylist si maestru în tatuaje rãmâne în arest!

- Advertisement -

TUPEU Dupã ce cã a violat douã eleve minore, având circumstante agravante, una dintre ele având doar 14 ani, bârlãdeanul specialist în tatuaje a vrut sã fie … liber! El a contestat sentinta datã de Judecãtoria Bârlad la începutul acestei luni, prin care a fost prelungit mandatul de arestare preventivã de 30 de zile. Nu i-a mers, judecãtorii vasluieni fiind fermi: locul lui este la închisoare.

Judecãtorii vasluieni au respins contestatia fãcutã de Flavius Stefan Lupu, astfel cã acesta rãmâne dupã gratii, ba mai si plãteste 200 de lei cheltuieli de judecatã. „Respinge, ca nefondatã, contestatia formulatã de Lupu Flaviu Stefan detinut în prezent în Penitenciarul Vaslui, cercetat pentru sãvârsirea a douã infractiuni de viol împotriva încheierii din data de 01.07.2016 pronuntatã de judecãtorul de camerã preliminarã din cadrul Judecãtoriei Bârlad pe care o mentine, ca legalã si temeinicã. Obligã pe contestatarul Lupu Flaviu Stefan la plata sumei de 200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare”, este decizia definitivã a Tribunalului Vaslui.

Dacã doriti sã vã reamintiti…

Flaviu Stefan Lupu, de 22 de ani, din Bârlad, era cunoscut în Bârlad ca un individ ce face tatuaje, având si salon propriu, si mai ales ca hair-stylist prin saloanele de coafurã. Bârlãdeanul a dovedit cã nu este specialist numai la tatuaje sau la tapat pãrul de pe cap al femeilor, ci si la a însela inocenta unor eleve de liceu: una de 14 ani si una de 17 ani. Pe amândouã le-a violat, practicând santajul … cu poze indecente pe Facebook. Prima victimã, cea de 14 ani, este o elevã în clasa a VIII-a, vecinã cu familia Lupu, iar Flaviu o cunostea din vedere. A intrat în vorbã cu ea pe Facebook si, din vorbã în vorbã, individul i-a cerut fetei sã facã poze în chiloti si toples. Fata nu a bãnuit nimic si a cedat „rugãmintilor” vecinului si i-a trimis pozele cu ea dezbrãcatã. De aici a început calvarul. Flaviu Lupu a amenintat-o cã dacã nu vine la el acasã, sã întretinã raporturi sexuale, va pune pozele indecente pe Facebook. De nevoie si de rusine fata a cedat, s-a suit la el în masinã si când a ajuns la el în apartament acesta a obligat-o sã facã sex oral. Acest lucru s-a întâmplat în luna februarie, el jurând cã a sters pozele cu fata dezbrãcatã. Dar, surprizã, peste câteva zile, el a santajat-o iar cu aceleasi poze si i-a cerut fetei sã vinã iar sã întretinã raport sexual cu el. Fata si-a învins rusinea si a spus totul pãrintilor, care s-au dus glont la politie si au depus plângere! A doua victimã este o fatã de 17 ani, elevã la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad. Acesta a încercat sã contacteze fata pe Facebook, a invitat-o sã iasã cu el la o cafea în oras, dar ea l-a refuzat categoric. Violatorul Lupu nu s-a multumit cu un refuz, asa cã, atunci când a vãzut fata cã se îndrepta spre scoalã, a oprit masina în fata ei, a târât-o în masinã, a dus-o acasã la el, a bãtut-o si a violat-o! Totul s-a întâmplat în luna martie, iar pãrintii fetei au mers la politie si au reclamat, au mers la medicul legist si au scos certificat medico-legal, care a dovedit cã fata a fost bãtutã, având leziuni pe corp, buza spartã, precum si leziuni în zona genitalã. Politistii bârlãdeni au fãcut cercetãri si, pe 19 aprilie, l-au retinut pentru 24 de ore, pe Flaviu Stefan Lupu, l-au dus apoi, pe 20 aprilie, la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Procurorul de caz l-a dus în fata judecãtorilor solicitând mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, lucru cu care judecãtorii bârlãdeni au fost de acord, având în vedere infractiunile comise: viol, sex cu un minor, santaj, pornografie infantilã. Si când te gândesti cã individul este fiu de cadru militar… de la Garnizoana Bârlad!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.