spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

Profesorii Colegiului Tehnic “Marcel Guguianu”, la cursuri de formare în Italia

- Advertisement -

PREGÃTITI Trei profesori de la Colegiul Tehnic “Marcel Guguianu” din Zorleni au participat în perioada 17-21 iulie 2017, la cursul de formare “Aplicarea educatiei non-formale în scoli si organizatii de educatie a adultilor”, organizat în cadrul proiectului Erasmus + „Integrarea învãtãrii nonformale în educatia adultilor – INFOED”. La cursul organizat de Institute for Training, Employability and Mobile learning (IFOM) în Bolonia, Italia, au participat: directorul scolii, prof. Gându Liviu, prof. Hulutã Aurora si prof. Ene Alina Gabriela.

Proiectul este derulat de Casa Corpului Didactic Vaslui, în perioada 01.09.2016 – 31.12.2017, iar Colegiul Tehnic “Marcel Guguianu” este partener în consortiu, alãturi de Liceul Tehnologic „Petru Rares“, Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza”, Scoala Gimnazialã „Stroe S. Belloescu”. Cursul „Aplicarea educatiei non-formale în scoli si organizatii de educatie a adultilor” a avut ca scop îndrumarea participantilor cãtre posibilitãtile oferite de tendintele emergente ce integreazã metodele de lucru non-formale în parcursul educatiei formale, actualizarea si îmbunãtãtirea cunostintelor necesare profesorilor pentru a putea aplica educatia non-formalã în scoli. „Au participat profesori si reprezentanti ai organizatiilor de formare a adultilor din Spania, Portugalia, Croatia si România. Acestia au avut de asemenea posibilitatea de a face schimb de bune practice în domeniul educatiei non-formale si de a pune bazele unor viitoare colaborãri prin proiecte Erasmus +.

Proiectul se deruleazã în perioada 01.09.2016 – 31.12.2017 si este finantat de Comisia Europeanã prin Programul Erasmus +. Acest material reflectã numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabilã pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.”, ne-a precizat prof. Aurora Hulutã, coordonatorul echipei locale de proiect de la Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.