spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Pentr-un raport de activitate, s-a lepãdat si de partid!!

- Advertisement -

HARNICI… Dupã ce liberalii au fost apostrofati în sedintele CL Husi de cãtre primarul Ciupilan, care i-a acuzat cã nu au fost în stare sã îsi depunã un raport de activitate la finele primului an din mandat, iatã cã primii trei alesi si-au fãcut publicã truda în folosul comunitãtii. Nici douã pagini nu le-au luat însã acestora sã spunã cu ce s-au ocupat în ultimul an, ba, mai mult, toate trei rapoartele sunt aproape identice, semn cã au copiat unii de la altii ca… scolarii. Unul dintre ei, consilierul Bogdan Trifan, a pãrut atât de bulversat la ceasul bilantului, cãci nici n-a mai stiut din ce partid face parte: a declarat, sigur pe sine, cã este pesedist, ales pe listele PSD, desi, în realitate, acesta reprezintã cu totul altã formatiune politicã. “Ori a copiat de la colegi si nu a mai recitit, ori poate nu mai vrea omul sã se stie cã e de la PMP”, au comentat, amuzati, unii colegi de mandat.

Sã mai spunã cineva cã alesii din CL Husi nu fac treabã în fruntea orasului! Cel putin trei dintre ei au iesit în fatã cu tot atâtea rapoarte de activitate, în care au scris despre munca depusã pentru cetãteni. I-adevãrat cã toti au scris aproape identic: au fost la comisii, au analizat proiecte si le-au mai si votat. În final însã, fiecare a adãugat câte o frazã, douã, într-o “cheie” literarã, ca sã nu creadã cineva cã au tras la indigo… tema pentru acasã. Constantin Bârsan, unul dintre veteranii CL-ului, a arãtat, în concluzia sa, cã stie exact ce vor cetãtenii de la cei alesi, dar si cã provocarea e mare: “Mentionez faptul cã eforturile si realizãrile noastre trebuie sã rãspundã asteptãrilor celor care ne-au ales si pe care îi reprezentãm, iar din aceastã perspectivã mandatul de consilier înseamnã o provocare”, a teoretizat Bârsan. Consilierul Ioan Iacob a fost ceva mai implicat si, spre deosebire de ceilalti doi colegi de mandat, a dezvãluit faptul cã, în calitate de consilier, se ocupã de… cules informatii de la cetãteni, lucru pe care cârcotasii l-au interpretat în mai multe feluri. “În calitatea mea de consilier local”, spune Ioan Iacob, “culeg informatii necesare în legãturã cu problemele cetãtenilor, numai deplasându-mã în teren”, a scris consilierul PSD, care nu a mai avut rãbdare sã afle pãrerea cetãtenilor despre activitatea sa, motiv pentru care, lãsând modestia la o parte, s-a autoevaluat: “am avut o activitate bunã”!

Ce-ai fãcut, Bobitã? Ti-ai încurcat partidul?!

Novice într-ale administratiei locale, tânãrul consilier local Bogdan Trifan a pãrut cel mai bulversat dintre alesi. Acesta a scris cã este membru PSD, desi dânsul face parte din Partidul Miscarea Popularã. “Cum te cheamã, partidul din care faci parte sau strada pe care stai, sunt primele lucruri pe care nu le uiti si nu le confunzi. Sau, cel putin asa ar trebui sã fie”, au comentat, amuzati, colegii de mandat mai experimentati. Oricum, tânãrul Trifan, dincolo de aceastã nebuloasã politicã pe care, se pare, nu a izbutit încã sã si-o clarifice, are meritul de fi fost prezent la toate sedintele de comisii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.