spot_img
spot_imgspot_img
20.2 C
Vaslui
17-mai-2024

Un pușcăriaș eliberat de legea lui Iordache, a murit într-un accident de circulație!

- Advertisement -

PRINSA  CU  MINCIUNA  Un apel la 112 făcut ieri seară, în jurul orelor 18.20, a pus pe jar Ambulanța și Poliția. S-a sesizat că pe DN 24 B, la intrarea în satul Popeni dinspre Zorleni, zace inconștient un bărbat necunoscut, iar  cel  de la telefon  a spus că  omul a fost lovit de o mașină care a dispărut. Apoi, pe bărbatul accidentat și căzut jos l-a lovit  și  mașina condusă de soția lui, care însă nu l-a observat la timp, pentru a-l evita.  Ambulanța din Bârlad sosită la fața locului a găsit cetățeanul în cauză în stop cardio respirator, s-a început imediat  resuscitarea, timp de 45 de minute, dar pacientul a fost declarat decedat. Au sosit polițiști de la Bârlad și de la Criminalistică, de la Vaslui, au început cercetările  care au scos în evidență cu totul altceva, decât declarase la 112, cel care sesizase cazul. Polițiștii au depistat repede faptul că, de fapt, autoarea accidentului mortal este chiar șoferița al cărui soț sunase după ajutor și încercase să mintă autoritățile. Șoferița are doar 22 de ani și este din Fălciu. Omul decedat a fost și el identificat, fiind vorba despre un  bărbat de 39 de ani, din comuna Epureni, proaspăt eliberat din închisoare și bolnav de cancer.
Un bărbat din comuna Epureni, sat Bîrlălești,  Ionel Manoache, proaspăt eliberat din penitenciar după legea lui Iordache, și-a găsit sfârșitul în cel mai cumplit mod: a fost izbit de o mașină, în timp ce se îndrepta spre casă, pe DN 24 B, la ieșirea din satul Popeni, spre Zorleni. Impactul s-a produs în jurul orelor 18.15, iar sesizarea a a fost făcută la 112 de către un bărbat, care a sesizat inițial că omul a fost lovit în fața lui (circula spre Bârlad, la volan fiind soția sa de 22 de ani), de o mașină care a dispărut de la locul accidentului. „Apelul  la 112 a fost făcut  la orele 18.20, de un bărbat din Fălciu care a precizat că soția sa, de 22 de ani, care se afla la volanul  mașinii, ar fi lovit un cetățean la intrarea în satul Popeni, comuna Zorleni, după  ce  acesta fusese lovit de o altă mașină înaintea ei și a fugit  de la locul accidentului. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri și criminaliști care au constatat că de fapt  autorul accidentului mortal este femeia de 22 de ani, din Fălciu. ~n cauză se continuă cercetările la fața locului,  pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Resuscitat fără succes
La fața locului a sosit prima o ambulanță din substația Bârlad, care a găsit pe Ionel Manolache în stop cardiorespirator.  S-au început imediat manevrele de resuscitare.  „Pacientul n-a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat. A fost anunțată poliția, moartea acestuia  fiind considerată suspectă, posibil  un accident rutier, cu fugă de la locul accidentului”, a spus aseară medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.
Așa a fost la început, până când polițiștii rutieri și cei criminaliști au demarat cercetările și au reușit repede să identifice și decedatul, pe Ionel Manolache și autoarea accidentului, care este fix soția celui care a anunțat la 112 incidentul. F emeia, Paraschiva Rață, de 22 de ani, din Fălciu, se îndrepta împreună cu soțul la Bârlad, când a dat peste Ionel Manolache, care, ar fi fost căzut pe carosabil  și, din cauza întunericului  n-a  putut fi evitat de Paraschiva Rață.  Asta nu este o scuză pentru faptul că s-a încercat inducerea în eroare a polițiștilor. Ionel Manolache, din Bîrlălești, abia ieșit din penitenciar, după ce s-a bătut cu fratele lui și a ajuns după gratii. Omul era pensionar pe caz de boală, fiind diagnosticat  cu cancer, după cum ne-a precizat  aseară primarul comunei Epureni, Carmen Bîlbîie.
In cauză se fac acum cercetări  pentru  infracțiunea  de  ucidere din culpă, urmând  a se stabili  cu  exactitate cine se face vinovat de moartea violentă a lui Ionel Manolache.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.