spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

PNL Bârlad trimite în Consiliul Local o femeie

- Advertisement -

MISTER ELUCIDAT… În sedinta ordinarã a Consiliului Local Municipal Bârlad (CLM) care va avea loc pe 31 ianuarie, PNL Bârlad va reveni la formula de zece consilieri locali. Pe ordinea de zi figureazã validarea Geaninei Radu, urmãtorul consilier de pe lista liberalilor depusã la alegerile locale. Acum se explicã vizita deputatului PSD Adrian Solomon, de sãptãmâna trecutã, în biroul primarului Dumitru Boros, unde, cel mai probabil, a avut loc negocierea validãrii Geaninei Radu pe postul de consilier local în CLM Bârlad.

Asa cum era preconizat încã de când Mihai Bozianu a fãcut pasul înapoi demisionând din functia de consilier local, PNL Bârlad, condus de primarul Dumitru Boros, a fãcut ce si-a propus: a obtinut de la PNL excluderea din partid a lui Silviu Budescu, urmãtorul de pe lista de consilieri. Vã reamintim cã liberalul Sorin Budescu, profesor la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Bârlad, provine din fostul PDL si a fost una dintre persoanele care l-au sustinut pe Daniel Olteanu la functia de presedinte, la alegerile judetene din primãvara trecutã. Dupã demisia lui Mihai Bozianu din Consiliul Local, acuzând unele probleme de incompatibilitate, PNL Bârlad trebuia sã desemneze o altã persoanã. Budescu era la rând si trebuia sã fie validat pentru functia de consilier local. Dar, acesta a fost chemat la partid pentru o discutie despre activitatea sa politicã, unde i s-a spus cã este exclus, iar în locul sãu, la Consiliul Local, va veni o directoare de grãdinitã, din cercul de apropiati ai primarului Boros. Dupã ce Silviu Budescu a contestat excluderea sa din partid la forurile centrale ale PNL, care nu i-au dat dreptate, acesta a plecat si a lãsat locul pentru Geanina Radu, care este propusã pentru validare, în sedinta din 31 ianuarie a CLM Bârlad.

Va fi validatã sau nu?

Geanina Radu are 39 de ani, a studiat Stiintele educatiei la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, a fãcut un master în Managementul Organizational si al Resurselor Umane, fiind în PNL din 2014. Este angajatã la Grãdinita cu Program Prelungit numãrul 8 „Licurici” , unde a fost director în perioada 2007- 2012. Din 2017 a preluat din nou functia de director, pânã în prezent. Pentru a fi validatã în functia de consilier local, se pare cã între PNL si PSD au avut loc negocieri, deputatul Adrian Solomon, presedintele PSD Bârlad, fiind prezent sãptãmâna trecutã în Primãria Bârlad, la primarul Dumitru Boros. Ce-au negociat, se va vedea în sedinta din 31 ianuarie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.