spot_img
15.2 C
Vaslui
16-iun.-2024
spot_img

UPDATE: Barbatul cu handicap, accidentat la Barlad, transportat de urgenta la Iasi!(FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

UPDATE: Ionut S., barbatul cu handicap locomotor accidentat in fata Primariei Barlad, a fost transportat la Clinica de Neuro-Chirurgie din Iasi. Acesta a fost supus unor serii de investigatii, inclusiv cu un computer tomograf. Dupa informatiile prezentate de medici, Ionut are un traumatism cranio-cerebral sever si necesita tratament de specialitate.

ULTIMA ORA:  Bărbat  cu handicap, cu căruțul  pe strada Republicii, accidentat de o mașină!

DE NECREZUT Accident grav în fața Primăriei din Bârlad, pe strada Republicii, în stația de autobuz de lângă Biserica Domneasca. Un bărbat de 31 de ani, din Bârlad, Ionuț, cu un grad ridicat de handicap, care circula mereu cu căruțul electric pe carosabil, însoțit de sora lui, cu același handicap, a fost izbit de o mașină, condusă de o femeie de 38 de ani din Bârlad. Femeia, care  circula dinspre Primărie spre IRB, pe banda 2,  când i-a apărut brusc  în față căruțul manevrat de Ionuț, nu a mai putut  evita impactul. Bărbatul a fost aruncat din căruț pe asfalt, suferind un traumatism cranio facial. A fost anunțată imediat Poliția și Ambulanța, la 112, accidentul având loc în jurul orelor 13.50. Bărbatul rănit, a fost transportat la spitalul din Bârlad, unde este supus unor investigații.
„Victima, de 31 de ani, persoană cu grad sever de handicap, a fost diagnosticată într-o primă evaluare cu traumatism cranio facial și policontuzii produse prin accident rutier. Urmează să fie investigat  medical, inclusiv la Computerul Tomograf, dar starea lui generală este bună”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului Bârlad.
„Un bărbat  cu un căruț electric pentru persoane cu dizabilități se deplasa în Bârlad pe strada Republicii, pe partea carosabilă, când a fost acroșat de o mașină înmatriculată în Vaslui, condusă de o femeie de 38 de ani. Femeia are permisul în regulă și nu a consumat alcool. Bărbatul  rănit a fost transportat la spitalul din Bârlad pentru investigații. ~n cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se cerceta dacă bărbatul circula regulamentar cu acel căruț electric pe carosabil și cine se face vinovat de accident”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.