spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
23-mai-2024

Interlopul violator Vidineac face eforturi mari sã iasã din puscãrie, dar nu-i iese

- Advertisement -

CERERE RESPINSÃ…O nouã încercare a lui Flavian Vidineac de a îndupleca instantele de judecatã sã scape de arestul preventiv a fost sortitã esecului. Judecãtorii au considerat cã locul vasluianului acuzat de viol este în spatele gratiilor. Vidineac a fost arestat dupã ce o tânãrã de 17 ani l-a acuzat de viol si tâlhãrie. Acesta si-a acostat victima în timp ce se îndrepta spre casã. A tras-o în spatele blocului si a obligat-o sã întretinã raporturi sexuale cu el. Supãrat cã fata s-a opus, Vidineac si-a târât apoi victima în scara unui bloc, unde a fost scuipatã, umilitã si supusã la perversiuni sexuale.

Toate încercãrile de pânã acum ale vasluianului Simon Angel Flavian Vidineac de a scãpa de arestul preventiv au fost sortite esecului. Gurile rele spun cã acesta a încercat sã-si cumpere libertatea oferind victimei sale o sumã mare de bani dar a fost refuzat. Victima a povestit calvarul pe care l-a trãit dupã ce a fost acostatã de interlop. A fost luatã cu forta de pe stradã si dusã în spatele blocului cu nr. 400 din cartierul 13 Decembrie. Acolo, a fost fortatã sã întretinã raporturi sexuale cu acesta. Victima a strigat dupã ajutor dar nu a fost auzitã de nimeni. Supãrat cã fata a cerut ajutorul si cã s-a opus avansurilor, interlopul si-a târât apoi victima în scara unui bloc din apropiere, unde ar fi scuipat-o, umilit-o si a supus-o apoi la perversiuni sexuale. Victima a reusit sã scape de mâinile cãlãului ei si a fugit acasã. De acolo a sunat la 112 si, în scurt timp, Vidineac a fost sãltat de oamenii legii

Vidineac nu este la primul viol. Victimele au tãcut de fricã

La auzul arestãrii lui Vidineac sub acuzatia de viol si tâlhãrie, mai multi vasluieni si-au fãcut curaj si au început sã povesteascã ce stiu despre Flavian Vidineac. Acestia sustin cã tânãrul nu este la prima faptã de acest gen. “Este un proxenet care racoleazã fete prin diferite metode: agresiune, le oferã bani sau promisiuni la o viatã mai bunã. Le duce, de fapt, în Anglia, pentru a se prostitua. Sunt mai multe fete din Vaslui care au fost violate, batjocorite si constrânse prin amenintãri sau alte mijloace sã îsi retragã plângerile de la politie”, scrie un internaut. De asemenea, altcineva sugera sã fie fãcut un apel public la toate fetele agresate de acest individ si victima sã fie încurajatã sã nu-si retragã plângerea si sã meargã pânã în pânzele albe sã-si caute dreptatea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.