spot_img
spot_imgspot_img
19.9 C
Vaslui
03-iun.-2024

18 ambulante noi pentru Serviciul de Ambulantã Judetean Vaslui

- Advertisement -

ÎNNOIRE…Reprezentantii Serviciului de Ambulantã Judetean Vaslui vor merge, vineri, la Bucuresti pentru a ridica un numãr de sapte ambulante de tip B2, marca Renault Master (4×2 tractiune). În total, pânã în iunie 2019, SAJ Vaslui va primi 18 autospeciale noi, dintre care douã de tip C si patru de tip A. Mos Crãciun vine cu vesti bune si pentru SMURD Vaslui, care va primi cinci masini noi.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgentã, Raed Arafat, a anuntat cã a început livrarea unui prim lot de 300 de ambulante pentru serviciile de urgentã din tarã  si alte 120 pentru serviciile de ambulantã si SMURD. Autospecialele vor ajunge în teritoriu pânã la data de 17 decembrie. Totodatã, alte autospeciale noi vor fi livrate în primul semestru al anului 2019, la serviciile de ambulantã si SMURD.

56 de ambulante pentru zona de Nord-Est

Zona de Nord-Est a tãrii, reprezentatã de judetele Bacãu, Botosani, Iasi, Neamt, Vaslui si Suceava, va intra în posesia primelor ambulante vineri, pe 14 decembrie. Din totalul celor 56 de autospeciale repartizate Moldovei, sapte vor ajunge la Vaslui. „Deocamdatã avem repartizate sapte ambulante de tip B2, 4×2 tractiune. Vineri la ora 9:00 vom merge la Ciorogârla pentru a le prelua. Sunt cinci statii, fiecare va primi câte o ambulantã, iar Vasluiul si Bârladul vor avea câte una în plus pentru cã sunt statiile cu cele mai multe solicitãri. Pânã în iunie 2019, vom mai primi alte 11 masini. Vom primi patru ambulante de tip A, vom primi si douã ambulante de tip C. Cinci masini va primi si SMURD-ul. E ca un cadou de Mos Crãciun pentru noi. Sunt ambulante spatioase, cu aparaturã foarte bunã. De exemplu, defibrilatoarele sunt marca Zoll, o firmã de top. Si la motoare s-au fãcut modificãri. La ambulantele B2 pe care le avem acum, marca Wolkswagen, motoarele sunt de 2000 cmc, pe când ambulantele noi au motoare de 2300 cmc. Sunt masini foarte bune, sperãm sã avem si drumuri pentru ele” ne-a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui. Delegatia Vasluiului va pleca vineri dimineata, la ora 2, spre Capitalã, pentru a ajunge la timp la repartizarea autospecialelor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.