spot_img
spot_imgspot_img
20.2 C
Vaslui
17-mai-2024

RC Bârlad, locul 2 în Campionatul National de Rugby în 7

- Advertisement -

Rugby

REZULTAT BUN… În cadrul primei etape a Campionatului National de Rugby 7’s (în sapte) 2019-2020, RC Bârlad a suferit o singurã înfrângere, în finala etapei! Finala a fost aprig disputatã, scorul dintre echipele finaliste U Cluj si RC Bârlad fiind 17-14. În cadrul Campionatului National de Rugby în 7 (7’s), se vor disputa cinci etape, fiind înscrise 9 echipe. Dupã prima etapã, care a avut loc la Cluj pe 24 august, RC Bârlad s-a clasat pe locul 2.

Parcul Sportiv „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca a fost sâmbãtã, 24 august, gazda a douã competitii de rugby masculin.  A avut loc prima etapã a Campionatul National de rugby 7 seniori, editia 2019 -2020, care a reunit la start nouã echipe: CS “U” Cluj, CSM Galati, CSU Arad, CS Mãnãstur, Sportul Studentesc, Stiinta Petrosani, RC Bârlad, CSM Sibiu, Politehnica Iasi. Competitia are programate trei etape în aceastã toamnã, returul fiind programat pentru primãvara anului viitor si se joacã sub formã de turneu. Campioana en-titre a competitiei este Stiinta Petrosani. Etapele Campionatului National de rugby 7’s  seniori sunt:
24 august la Cluj; 31 august la Iasi, 14 septembrie la Arad. Anul viitor au loc ultimele douã etape, pe 14 martie la Petrosani si pe 21 martie la Galati. În cadrul primei etape, RC Bârlad a jucat în Grupa B (Stiinta Petrosani, RC Bârlad, CSM Sibiu, Politehnica Iasi) unde a învins categoric toate celelalte echipe din grupã: RC Bârlad – CSM Sibiu scor 54-0, RC Bârlad – Politehnica Iasi scor 32-15 si RC Bârlad – Stiinta Petrosani (campioana en titre) scor 21 – 17. Sportivii bârlãdeni au jucat finala primei etape, cu U Cluj, fiind învinsi d egazdele turneului cu un scor la limitã: 17 (U Cluj) la 14 (RC Bârlad). Urmãtoarea etapã are loc pe 31 august la Iasi. „A fost un turneu în care echipa a avut un mers foarte bun. Am câstigat grupa si am jucat finala. Echipa a avut marele merit cã a fost unitã si a reusit sã învingã în grupã tot. Mã bucur pentru reusita sportivilor nostri alãturi de colegii mei Ionel Tinu, antrenorul secund si de preparatorul fizic Cãtãlin Postolache”, a spus Ione Harnagea, antrenorul echipei RC Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.