spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Treceri de pietoni din şanţ în şanţ

- Advertisement -

Dintr-un şanţ într-altul. Aşa a fost marcată o trecere de pietoni pe DJ208C, în apropiere de intersecţia cu DJ207N de la ieşirea din Orăşeni Deal spre Vorona, supranumită şi „intersecţia morţii”.

„Inspiraţia” drumarilor botoşăneni a fost remarcată în timpul şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) de ieri de consilierul liberal Radu Anton, care locuieşte în comuna Vorona. „La intersecţia drumurilor judeţene de la Orăşeni, la Vorona şi până la Tudora s-au făcut marcaje pentru treceri de pietoni. Aceste treceri de pietoni sunt între şanţ şi şanţ. Niciun podeţ, nici o alee. De ce traversează oamenii, ca să treacă dintr-un şanţ în altul? Numai la noi, la Botoşani, s-a văzut aşa ceva! Inclusiv în faţa şcolilor nu există niciun podeţ, nici o alee”, a spus Radu Anton în şedinţa de CJ.

În replică, vicepreşedintele CJ, Dorin Birta, a spus că trecerile de pietoni au fost realizate după consultarea cu primarii comunelor traversate de drumurile judeţene. „Trecerile de pietoni sunt poziţionate în locurile în care au fost stabilite de cei de la drumuri şi primari. Traversarea drumului nu necesită să fie un pod într-o parte şi unul în cealaltă parte. Aşa ar trebui să facem trotuare pe marginea tuturor drumurilor judeţene, pentru ca cei care circulă pe aceste drumuri să nu mai meargă pe partea stângă, ci să meargă pe trotuar”, a precizat Dorin Birta, subliniind că au fost şi suplimentate trecerile de pietoni la solicitarea primarilor.

Probleme în privinţa marcajelor …https://www.monitorulbt.ro/prima-pagina/2019/11/02/treceri-de-pietoni-din-sant-in-sant-fotovideo/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.