spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

Dan Barna este înfundat! Lista care îl scoate definitiv din calcule

- Advertisement -

Jurnaliştii Rise Project revin la subiectul afacerilor lui Dan Barna, prezidenţiabilul USR-PLUS. Aceştia au analizat principalele apărări publice ale liderului USR după articolul în care erau dezvăluite neregulile din afacerile sale cu fonduri europene.

„Nu există exemple de succes printre proiectele sociale pe fonduri UE gestionate de Grupul pentru Consultanță și Dezvoltare DCG, firma lui Barna, în calitate de mananger și finanțator (deci, nu de consultant). Comisia Europeană nu le-a verificat încă activitățile, în pofida celor relatate colegilor de partid, iar Ministerul Fondurilor Europene ascunde, de fapt, afacerile președintelui USR, ceea ce contrazice declarațiile sale electorale”, se arată într-un nou articol publicat de Rise Project.

1. EȘEC LA PROIECTE SOCIALE

“(…) Deci au ales niște proiecte dintre cele 20 pe care noi le-am avut într-un fel sau altul, pe care le-au luat la puricat, cele cu economie socială, dar și dintre astea le-au ales numai pe cele care nu au funcționat. Adică cele care funcționează și merg mai departe – un centru de echitație, brutărie și alte structuri de economie socială – nu au fost prezentate pentru că nu serveau argumentației în care Dan Barna a risipit. De fapt, nu au reușit să genereze nicio știre de corupție și atunci au încercat să facă diverse asocieri ca să pună la îndoială activitatea.” …https://www.bzi.ro/dan-barna-este-infundat-lista-care-il-scoate-definitiv-din-calcule-3808332

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.