spot_img
spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
17-mai-2024

Ştire de ultim moment! Starea de sănătate a IPS Pimen este tot mai deteriorată

- Advertisement -

Eforturile medicilor de a-i salva viața Arhiepiscopului Sucevei par să fie fără rezultat. ÎPS Pimen a primit trei doze de plasmă hiperimună prelevată de la donatori vindecaţi de COVID-19, însă starea acestuia de sănătate se deteriorează accentuat, susțin surse medicale de la Matei Balș.

ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor este în stare gravă, pe secţia de AŢI a Institutului. El a fost intubat în seara zilei de 1 mai, după ce a suferit complicaţii pulmonare. În afară de tratamentul cu plasmă, ÎPS Pimen mai primeşte, alături de alte medicamente şi Remsedivir, un medicament care a dat rezultate foarte bune în urma unuor studii clinice făcute pe pacienţi din SUA.

ÎPS Pimen a fost adus de la Suceava la Bucureşti pe data de 20 aprilie cu un elicopter MI8, alături de un pacient de 47 de ani aflat la acea dată în stare gravă. Medicii SMURD Iaşi au spus la acea vreme că a fost o misiune de noapte deosebită, făcută în sprijinul pacienţilor aflaţi în stare gravă. https://www.bzi.ro/stire-de-ultim-moment-starea-de-sanatate-a-ips-pimen-este-tot-mai-deteriorata-3947159?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.