spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Au jucat la pariuri online unde au folosit datele de pe cardul unui prieten!

- Advertisement -

PRIETENUL ÎNSELAT… Doi bãrbati în vârstã de 24 de ani, respectiv 19 ani, din comuna Grivita, sunt cercetati de politie pentru cã au efectuat operatiuni financiare în mod fraudulos. Mai precis, au folosit datele cardului unui bun amic de-al lor, pentru operatiuni online! Si – au înselat astfel prietenul de peste 16 000 de lei! Blândul procuror de caz i-a pus doar sub control judiciar pentru 60 de zile!

Politistii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a doi bãrbati din Grivita, bãnuiti de comiterea infractiunii de efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, în dauna unui bãrbat de 29 de ani, din aceeasi localitate. Valoarea prejudiciului estimat în cauzã este de peste 16.000 lei.

„În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în perioada februarie – martie a.c., cei doi bãrbati s-au folosit de datele de identificare ale unui card bancar emis persoanei vãtãmate si au efectuat peste 100 de operatiuni financiare frauduloase, pe internet. Astfel, persoanele bãnuite de comiterea faptelor cercetate au efectuat plãti online cãtre diversi comercianti, operatori pariuri sportive si operatori jocuri. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 13 mai a.c., politistii i-au retinut pe cei doi bãrbati pentru o perioadã de 24 ore, iar ulterior, fatã de acestia, Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar pentru o perioadã de 60 de zile.”, a mentionat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.