spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

Va fi scandal! Începe procesul „Monstrului din Caracal”. Familiile, foarte nemulţumite

- Advertisement -

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată după ce procurorul general al României, Bogdan Licu, a confirmat rechizitoriul în dosarul „Caracal”.

Dincă este trimis în judecată pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor „in rem” sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori.

Miercuri începe procesul lui Gheorghe Dincă

Miercuri, 20 mai, la 10 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu și la mai bine de un an de la cea a Luizei Melencu, ar trebui să înceapă faza de cameră preliminară a procesului în care Gheorghe Dincă e judecat pentru că le-ar fi ucis pe tinerele din Caracal. Familiile celor două fete au primit citații și se vor prezenta la Tribunalul Olt.

Preşedintele Tribunalului Olt, judecătorul Liliana Oprea, a declarat că dosarul urmează să fie repartizat unui magistrat din cadrul instanţei din Slatina: „Conform dispoziţiilor procedurale, cam în termen de trei zile de la momentul în care ajunge dosarul la noi, trebuie confirmat arestul preventiv. Dosarul urmează să  fie repartizat, iar judecătorul la care ajunge acest dosar îşi va stabili termen pentru verificarea legalităţii”, a afirmat Oprea.

Începe procesul lui Dincă. Familia Luizei, nemultumită

Miercuri, la ora 10.00,  va începe procesul.  Avocatata Carmen Obîrșanu a declarat că Dincă nu va fi adus în sala de judecată, va fi audiat prin videoconferință.

Monica Melencu, mama Luizei, de asemenea a declarat că “Sunt multe neconcordanțe” La acest prim termen vor fi discutate cererile și excepțiile invocate de familiile celor două victime prin apărătorii lor. Iar cererile sunt clare: rudele fetelor vor reluarea anchetei. …https://evz.ro/incepe-procesul-monstrului-din-caracal-familiile-victimelor-nemultumite.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.