spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

Exclusiv! A apărut un personaj-cheie în ancheta accidentului suferit de mezzosoprana Maria Macsim Nicoară! Ea este femeia de la care a plecat totul?

- Advertisement -

Anchetatorii care au preluat cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au audiat o femeie din comuna Aroneanu care nu ar fi nimeni alta decât amanta lui Codrin Nicoară. Cu această femeie, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară avea o relație de ceva vreme, o relație de care artista știa.

Personaj-cheie în anchetă! Recent, anchetatorii care au preluat cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au audiat o femeie din comuna Aroneanu care nu ar fi nimeni alta decât amanta lui Codrin Nicoară. Am ales să nu-i dăm deocamdată numele acestei femei, din moment ce ea nu are încă o calitate oficială în dosar. Dacă imediat după producerea accidentului mezzosopranei, familia Codin-Nicoară era văzută drept o familie model, iată că acum, după aproape o săptămână, lucrurile par să se schimbe în totalitate.

De multe ori, în familiile de intelectuali care pozează tot timpul cu zâmbetul pe buze se ascund adevărate drame. Așa s-a întâmplat și în acest caz. În viața artistei Maria Macsim Nicoară se petrecea o dramă, o dramă cu care femeia se obișnuise, asta dacă ne-am lua după spusele apropiaților care au ținut să precizeze că nu avea o viață deloc fericită alături de soțul ei. Tot apropiații sopranei au precizat că Codrin Nicoară dormea separat, iar Maria nu era decât „o colegă de casă de care putea să-și bată joc”. ….https://www.bzi.ro/exclusiv-a-aparut-un-personaj-cheie-in-ancheta-accidentului-suferit-de-mezzosoprana-maria-macsim-nicoara-ea-este-femeia-de-la-care-a-plecat-totul-3950463?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.