spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Atenţie, şoferi! Intrarea şi ieşirea din Iaşi, blocate! Trafic de coşmar, cozi pe kilometri întregi

- Advertisement -

Dimineaţa aglomerată la ieşirea din Iaşi, în sensul de mers spre Podu Iloaei. La intrarea în localitate s-a format o coadă de maşini care se întinde pe câţiva kilometri. Timpii de aşteptare se ridică şi la o oră, iar şoferii au nervii întinşi la maxim. Nimeni nu le da nicio explicaţie, nu exista poliţişti rutieri pentru a informa călătorul.

Şoferii care vor să tranziteze zonă ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face deplasarea. Conform martorilor, coada se întinde pe 6-7 kilometri. O explicaţie pentru acest ambuteiaj ar fi faptul că autorităţile desfăşoară mai multe lucrări la carosabil.

UPDATE: Conform solicitării DRDP Iaşi, firmă care execută lucrările din Podu Iloaei, Eky-Sam, era obligată să lucreze doar SÂMBĂTA şi DUMINICĂ noaptea. În schimb, aceştia s-au apucat să efectueze lucrări la carosabil abia luni dimineaţă la ora 4.30.

Firma a fost somata, din nou, de DRDP Iaşi, pentru a lucra doar noaptea, în acest fel evitând sugrumarea traficului din zona.

UPDATE: Din cauza unor lucrări de asfaltare efectuate de firma Eky-Sam, ieşenii sunt nevoiţi să aştepte chiar şi o oră pentru a înainta câteva sute de metri. Martorii povestesc faptul că firma executa lucrările cu doar două utilaje şi câţiva muncitori, ori acest lucru este de netolerat, mai ales în condiţiile în care, astăzi e prima zi în care romanii se pot deplasa fără restricţii în zona metropolitană a Iaşului. ….https://www.bzi.ro/atentie-soferi-nervi-intinsi-la-maxim-coada-de-kilometri-intregi-la-iesirea-din-iasi-foto-3951405

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.