spot_img
spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
17-mai-2024

Doi elevi i-au tăiat internetul profesorului de matematică. Motivul, de-a dreptul amuzant

- Advertisement -

Doi elevi din Buzău i-au tăiat internetul profesorului de matematică, pentru a scăpa de temele peste weekend. Planul lor a dat greș însă, primind un cadou deosebit din partea cadrului didactic.

Ambii copii în vârstă de 10 ani, prieteni, vecini și colegi, au realizat un plan strategic pentru a pune capăt obligațiilor școlare pe care urmau să le primească, prin intermediul platformei online, de la profesorul de matematică.

După ce au aflat adresa de domiciliu a profesorului, și s-au asigurat că scara blocului este liberă, au identificat punctul de cablare la rețea a apartamentului profesorului de matematică și, folosind o scară, l-au decuplat pe acesta de la internet.

Supriza le-a fost mare când au ajuns acasă și au descoperit nu numai că nu scăpaseră de teme, ci primiseră chiar un cadou deosebit din partea profesorului: porție dublă de teme pentru weekend. Și asta nu e tot.. fapta fusese urmărită tot timpul de către cadrul didactic prin intermediul unei camere de supraveghere discret montate pe palier.

„Am aruncat o privire întâmplător și i-am văzut pe cei doi puști la treabă, tăind cablul de internet. Mi-am dat seama care era mobilul acțiuniii lor și m-am gândit să le fac și eu o surpriză și, folosind hotspot-ul telefonului, le-am trimis un cadou special care să-i aștepte la sosirea acasă”, a declarat profesorul de matematică.

Profesorul nu a dorit să raporteze faptele organelor de Poliție după ce părinții au promis că vor remedia daunele. ….https://www.bzi.ro/doi-elevi-i-au-taiat-internetul-profesorului-de-matematica-motivul-de-a-dreptul-amuzant-3952315

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.