spot_img
spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
17-mai-2024

Ioan Buda, şeful Poliţiei de Frontieră, şi-a dat demisia după scandalul de la graniţe

- Advertisement -

Chestorul Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră, a demisionat, joi, după ce mii de români care au vrut să se întoarcă în ţară au stat cu orele la punctele de trecere a frontierei. El a invocat „motive personale” şi a înaintat demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

UPDATE. Chestorul principal de poliţie Liviu Bute va ocupa funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, după demisia din funcţie a lui Ioan Buda.

„Atribuţiile funcţiei de inspector general vor fi preluate de chestorul principal de poliţie Liviu Bute, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a informat, joi, Biroul de presă al MAI.

Cine este noul șef al Poliției de Frontieră
Liviu Bute a ocupat, din 2018 până în prezent, funcția de adjunct al inspectoratului general al Poliției de Frontieră și are grad de chestor principal de poliție.

Între 2012 și 2018, Bute a ocupat funcția de șef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

„În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant. …https://www.romaniatv.net/ioan-buda-seful-politiei-de-frontiera-si-a-dat-demisia-dupa-scandalul-de-la-frontiere_522559.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.