spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Bătăușii din centrul Vasluiului, reținuți de polițiști și plasați sub control judiciar de procurori | VIDEO

- Advertisement -

MĂSURI… S-au bătut ca chiorii în centrul Vasluiului, s-au amenințat cu moartea, însă legea s-a dovedit a fi extrem de blândă cu ei. După ce au vizionat filmările, polițiștii au reușit să-i identifice pe agresori, pe care i-au reținut pentru 24 de ore. Duși la Parchet, bătăușii au scăpat ușor, fiind plasați sub control judiciar de către procurorul de caz.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, ca urmare a unui conflict izbucnit în noaptea de 8-9 septembrie 2023, în centrul civic al municipiul Vaslui, în parcarea hotelului Racova. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, la data de 9 septembrie 2023, ora 4.15, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan, bărbații cercetați ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 20 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, lovindu-l în zona capului și corpului. La data de 12 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Miercuri, 13 septembrie 2023, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Judecătorii i-ar fi arestat dar nu au fost propuneri venite de la procurori. Uneori, justiția se oprește la procuror, iar dacă procurorul este incompetent, cetățenii, societatea suferă. România.

  2. Judecători cu salarii de peste 30000 lei și pensii speciale. Dacă era bătut fiul judecătorului de 20 huligani, sigur le dădea arest preventiv și urgenta cazul de le dădea vreo 5 ani cu executare, dar așa dacă a fost bătut un băiat simplu ce mai contează ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.