spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Culturistii vasluieni s-au întors cu o salbã de medalii de la „Cupa Steelman” de la Târgu Neamt!

- Advertisement -

SUCCES… Vasluienii au fãcut spectacol si au stârnit admiratie la Târgu Neamt, unde recent a avut loc editia a XIII-a a Trofeului Steelman, o competitie de anvergurã, pe podiumul cãreia aspira sã ajungã sportivii participanti. Judetul Vaslui a fost reprezentat de douã cluburi, „Power Gym” si, respectiv „Tornado”, iar sportivii ambelor echipe au avut prestatii de exceptie, numãrul premiilor cucerite fiind de-a dreptul impresionant. 22 de medalii de aur, argint si bronz au fost aduse la Vaslui de cele douã loturi participante, ceea ce este o izbândã notabilã pentru fenomenul sportiv local. 13 dintre medalii au fost cucerite de sportivii antrenati la Clubul „Power Gym”, iar 9 medalii au fost adjudecate de sportivii Clubului „Tornado”. Culturistul Emilian Stirbu s-a fãcut din nou remarcat prin prestatia deosebitã dar si printr-un program artistic de exceptie, stârnind admiratia si aplauzele publicului prezent.

Antrenorii sportivilor care, cu pasiune si seriozitate, au tintit performanta si au reusit sã obtinã rezultatele dorite, au avut doar cuvinte de laudã pentru tinerii care, indiferent de clubul de care apartin, au reprezentat Vasluiul într-un mod admirabil. Emilian Stirbu, antrenorul Clubului „Power Gym”, si-a felicitat propria echipã, dar a lãudat si modul în care organizatorii Trofeului Steelman s-au ocupat de toate detaliile competitiei, în asa fel încât toti sportivii sã poatã fi la un nivel înalt în fata publicului numeros. „Ultima reprezentatie a echipei DREAM TEAM pe anul acesta, Trofeul Steel Man 2023 Târgu Neamt a fost la înãltime. Ne-am prezentat cu 9 sportivi, concurând pe 18 categorii. Am obtinut 13 medalii, 5 medalii de aur, cucerite de Ionela Mares, Maria Georgiana Tamasi, Iulia Cordea, Budu Snejana si Emilian Stirbu; 7 medalii de argint, adjudecate de sportivii Eusebiu Penelea, Ana Maria Danca, Vatamanu Constantin, douã medalii obtinute de Budu Snejana si alte douã de Emilian Stirbu, precum si o medalie de bronz, cuceritã de Eusebiu Penelea. Au fost si trei clasãri care ne dau sperante mari pe viitor, pe locul IV si douã clasãri pe locul VI. A fost un concurs superb din toate punctele de vedere. Îmi felicit toti sportivii pentru aceste rezultate, dar si pentru tot anul competitional! Felicit toti reprezentantii Vasluiului la acest concurs! Si nu în ultimul rând, felicitãri organizatorilor de la Târgu Neamt, pentru cã anul acesta s-au autodepãsit! Sã ne revedem cu bine anul viitor! DREAM TEAM 2023, o familie în adevãratul sens al cuvântului”, a fost mesajul lui Emilian Stirbu. Sportivul a fãcut un show de exceptie pe scenã, interpretând un adevãrat rol, pe coloana sonorã a filmului Gladiatorul.

Trei sportive la Clubul Tornado au adus 9 medalii de la Târgu Neamt

Rezultate admirabile a obtinut si clubul vasluian „Spartacus Power Gym”, care s-a întors de la competitia de la Târgu Neamt cu nu mai putin de 9 medalii, obtinute de trei sportive. Este vorba despre Elena Suiu, Isabela Voicu si Adina Elena. „Fetele noastre au cucerit podiumul la fiecare categorie si acesta e un lucru mare pentru ele, dar si pentru noi, ca antrenori. Au luptat cu sportivi cu vechime si, în ciuda emotiilor, au obtinut recunoasterea muncii bine fãcute. Oamenii stiu mai putin ce sacrificii si câtã muncã stau în spatele celor câtorva minute de perfectiune. Dupã sãptãmâni în sir, în care au urmat un program draconic de antrenament, dar si alimentar, Elena, Isabela si Adina au strãlucit! Le multumesc pentru încredere, pentru ambitie si pentru disciplina de care au dat dovadã si le felicit pentru noua salbã de medalii adusã Clubului Tornado si Sãlii de Fitness Spartacus Power Gym”, a declarat Marius Zamfir, sportiv si antrenor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.