El este bărbatul îngropat în locul „mortului-viu” de la Iași! Gafa de proporții a îngenunchiat două familii! „A fost luat cu mașina de doi necunoscuți!”

Reporterii cotidianului BZI l-au identificat pe bărbatul care a fost îngropat în locul „mortului-viu” de la Costuleni! Aceștia au discutat cu rudele unui alt bărbat, care a dispărut recent și, după ce le-a arătat o poză cu cel decedat, familia l-a recunoscut. Bărbatul se numea Marius Artene și era din satul Podu Hagiului, din comuna ieșeană Gorban. A fost nevoie de o lună și jumătate până când a fost descoperită identitatea reală a celui îngropat la Costuleni. De asemenea, a fost nevoie de rudele bărbatului, care l-au căutat la mai multe stâne din zonă și nu l-au găsit
Bărbatul îngropat în locul „mortului-viu” din Costuleni a fost identificat de către reporterii cotidianului BZI! După ce polițiștii s-au chinuit luni de zile să afle cine este cel îngropat acum la Costuleni, reporterii BZI au aflat că este vorba despre Marius Artene, un bărbat de 57 de ani din satul Podu Hagiului, comuna Gorban, județul Iași.
În urmă cu aproximativ 3-4 luni, acesta a plecat de acasă, pentru a munci la o stână. Rudele nu l-au dat dispărut până în acest moment pentru că ele știau că este plecat la stână. Timpul a trecut, iar Marius Artene nu i-a mai dat vreun semn familiei sale. Din acest motiv, rudele ieșeanului au devenit îngrijorate și au văzut la un moment dat pe site-ul cotidianului BZI știrea referitoare la „mortul-viu” de la Costuleni.
Soția bărbatului decedat: „Vreau să îl aducem aici, să îl înmormântăm!”
În acel moment, membrii familiei lui Marius Artene au înțeles că ceva era în neregulă și că este posibil ca persoana îngropată în locul lui Gabriel Luca să fie ruda lor. Reporterii BZI le-au arătat rudelor lui Marius Artene o fotografie cu cel îngropat, iar acestea l-au recunoscut pe bărbat.

„Soțul meu a plecat de acasă în luna octombrie 2020. A fost luat de doi indivizi necunoscuți, pentru a merge să lucreze la o stână. Nu am mai știut nimic de el. La un moment dat, am văzut în presă un articol despre o confuzie făcută cu un așa-zis «mort», care s-a întors acasă după ce ar fi fost înmormântat. Am discutat cu copiii mei și am început să îl căutăm, dar nu am depus o sesizare, pentru că știam că este plecat la muncă la o stână. Astăzi (ieri) am sunat la Poliție și am spus că soțul meu e dispărut și cred că el a fost găsit și îngropat la Costuleni, în locul bărbatului care trăiește de fapt.

Mi s-au arătat poze cu cadavrul găsit la Grozești. L-am recunoscut din prima după haine. Am așteptat să văd ce măsuri iau autoritățile. Legat de bătrâna care a făcut înmormântarea soțului meu, nu am decât să îi mulțumesc. Gestul ei este de apreciat. Acum vreau ca soțul meu să fie dezgropat și să fie adus acasă, la Gorban, pentru a-l înmormânta în sat, așa cum e rânduiala”, a declarat ieri soția lui Marius Artene.

Ginerele lui Marius Artene: „Mă tem să nu fi fost vorba despre o crimă!”
La rândul său, ginerele lui Marius Artene susține că întreaga întâmplare este din vina autorităților și că el bănuiește că, la mijloc, ar fi vorba despre o crimă. ….https://www.bzi.ro/el-este-barbatul-ingropat-in-locul-mortului-viu-de-la-iasi-gafa-de-proportii-a-ingenunchiat-doua-familii-a-fost-luat-cu-masina-de-doi-necunoscuti-galerie-foto-video-exclusiv-4122176?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ