-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Elena Udrea ar putea scăpa de extrădare și de pedeapsă. Cum vor să o scape avocații

- Advertisement -

Elena Udrea, reţinută în Bulgaria, a cerut arest la domiciliu şi a solicitat instanţei să nu fie extrădată în România. Avocații săi au venit cu o serie de dovezi care prezintă necesitatea fostului ministru de a-și ispăși pedeapsa în libertate.

Elena Udrea poate scăpa de extrădare, dar și de pedeapsă. Instanţa bulgară nu a fost convinsă până în prezent, dar una din acțiuni ar putea acea succes de cauză!

Elena Udrea poate scăpa de extrădare și de pedeapsă

Elena Udrea s-a plâns de condițiile din închisorile din România, precizând că a mai fost arestată în condiții insalubre. Din acest motiv, autoritățile din Bulgaria au cerut un raport Ministerului Justiției din România, cu privire la mediul în care trăiesc deținuții. Fostul ministru le-a povestit deja autorităților din țara vecină experiența sa de la Penitenciarul Târgşor. Pe lângă condițiile greu de imaginat în care a fost nevoită să stea, Elena Udrea susține că a primit și amenințări cu moartea!…https://www.bzi.ro/elena-udrea-ar-putea-scapa-de-extradare-si-de-pedeapsa-cum-ar-putea-sa-fie-libera-4431553?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.