spot_imgspot_img
18.5 C
Vaslui
29-apr.-2024

Elevele Scolii „Happy steps”, calificate la Campionatul mondial de dans din Croatia. Fetele au nevoie de sustinere financiarã!

- Advertisement -

SUCCES… Vasluiul va reprezenta si anul acesta România la Campionatul Mondial de Dans din Croatia. Elevele Scolii „Happy steps” au participat la selectiile Dance Star si s-au calificat la etapa mondialã. Competitia va avea loc în perioada 20-26 mai, în orasul Porec. Întrucât cheltuielile de participare vor fi destul de mari, profesoara fetelor a lansat un apel cãtre toti cei care vor sã le sustinã financiar: „Costurile pentru deplasare, taxe de concurs, cazare etc. sunt destul de mari si încercãm sã obtinem niste sponsorizãri pentru ca fetele noastre sã reprezinte România la Mondiale. Dacã sunt persoane sau societãti care doresc sã ofere un sprijin, ne puteti contacta la numãrul de telefin 0751 303 530„, a transmis Loredana Rotaru, coregrafa elevelor Scolii de dans „Happy steps”.

De asemenea, aceasta a organizat ea însãsi activitãti suplimentare contra-cost pentru a strânge banii necesari: „În sprijinul fetelor care vor participa la campionatul Mondial din Croatia, am hotãrât ca eu, profesoara lor, sã organizez mai multe activitãti pentru a strânge o parte din fondurile necesare deplasãrii la campionat. Asadar, prima activitate va fi „Eu cu mami la balet”. Cursul va fi împãrtit în douã clase cu vârste diferite: mami si copil 3-5 ani , 19 aprilie 16:30; mami si copil 6-8 ani, 19 aprilie 18:00. Durata cursului : 1h. Tarif : 50 lei / persoanã. Locatia : scoala de dans Happy Steps (Strada stefan cel Mare nr. 273)”.

La doar 8 ani, Antonia Rusu, elevã a Scolii de dans „Happy steps”, campioanã mondialã la dans

Scoala de dans „Happy steps” a obtinut, de-a lungul timpului, numeroase premii la competitiile nationale si internationale. Anul trecut, spre exemplu, Antonia Rusu, în vârstã de 8 ani, a obtinut locul I la Campionatul Mondial Dance Star din Croatia. Micuța dansatoare a participat la categoria Mini-Lyrical -Liga B „A whole new world” si i-a impresionat pe membrii juriului nu doar prin miscãrile sale, ci si prin emoția pe care a transmis-o în timpul dansului. „Când am urcat pe scenã, eram foarte emotionatã, dar în acelasi timp simteam si o mare bucurie pentru cã, în sfârsit, eram acolo unde îmi doream. Apoi, când mi-am auzit numele si trebuia sã urc pe podium, i-am zis doamnei profesoare «vaaai, nu îmi vine sã cred». Nu pot exprima în cuvinte bucuria pe care am simtit-o. A fost ceva unic”, povestea, anul trecut, Antonia Rusu. „Un moment de glorie binemeritat, în spatele lui se aflã sute de ore de muncã, zeci de cãzãturi, milioane de emotii si multe lacrimi! Bravo, Antonia!”, declara, anul trecut, Loredana Rotaru, coregrafa micutei campioane. Împreunã, cele douã au reusit sã punã Vasluiul pe harta mondialã a dansului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Afirmațiile aduse sunt false. Nimeni nu a schimbat nici un punctaj. Vă invit să contactați organizatorul pentru lămuriri .
    Decizia de a participa la Campionat a fost luată împreună cu părinții la dorința fetelor care își visau să ajungă la un asemenea concurs.
    Multe dintre ele s-au calificat în trecut dar nu au avut posibilitatea de a merge .
    Ce facem dacă nu ne calificăm ? Ne bucurăm de experiență , creăm amintiri frumoase, amintiri ce vor rămâne întipărite pe viață și da , cu siguranță îi vom susține pe cei calificați deoarece așa e fair-play .
    Acolo vor avea ocazia de a participa la diferite seminarii cu profesori coregrafi de renume mondial unde vor învăța multe tehnici și abordări inedite benefice pentru ele.
    Anul trecut am plecat cu 0.1 șanse , eleva școlii noastre clasându-se pe locul 5 , ultimul și ….surpriză ! La mondiale a ieșit pe 1.
    Nu văd de ce am descuraja propriii copii când noi ca părinți trebuie să îi sprijinim necondiționat .
    CV-ul meu ? E iubirea mea față de fiecare copil care a pășit pragul școlii de dans . Nici un premiu și nici o competiție nu e mai presus decât legătura pe care o am cu elevii.
    Ce puteți face dumneavoastră?
    Puteți rămâne acasă tastând în continuare din spatele unei identități false și să ne lăsați pe noi să ne trăim experiența. Nu avem nevoie de “ susținerea “ dumneavoastră.
    Se adeveresc vorbele lui Iorga …” Copiii învață bunătatea de la natură și răutatea de la oameni “ .
    Happy Steps este o școală de dans privată și nu obligă pe nimeni să participe la activitățile propuse. Acestea se hotărăsc de comun acord cu părinții și profesorul .

  2. Fetele ar trebuie incurajate ,nu oricine ajunge la un campionat mondial fi si de pe ultima pozitie,eu cred ca multe scoli de dans ar dori sa poata participa la un asemenea concurs ,dar noi romani fiind ce stim sa facem sa dam cu noroi in loc sa sustinem , sa incurajam!
    Las un mesajul unui mare sportiv :
    Nu există eșec în sport. Uneori ai zile mai bune, alteori unele mai rele. Despre asta este vorba în sport, nu câștigi mereu. Anul acesta va câștiga altcineva. Vom reveni anul viitor, vom încerca să fim mai buni și să câștigăm trofeul.

  3. Intr-adevar, fetelor li s a oferit aceasta oportunitate, de a participa la competitia din Croatia.Daca ne gandim la realizarile lor din anii trecuti, in ansamblul Happy Steps, consider ca aceasta participare ar fi o experienta frumoasa pentru ele si, de ce nu, un motiv de mandrie si pentru Vaslui.Poate ca ar fi bine de mentionat, ca aceasta decizie de participare la competitia din Croatia a fost luata in unanimitate de catre parinti si nu a fost impusa de catre doamna profesoara. Acestea fiind zise, consider ca, daca fetele pot fi ajutate, ar fi un gest minunat sa o putem face.

  4. Îmi pare rău ca alegeți să vă folosiți energia pentru a demoraliza copiii care sunt curajoși să își urmeze pasiunea pentru dans. În loc să îi descurajați, ar fi minunat să le oferiți susținere și încurajare pentru a-și exprima creativitatea și talentul lor. Cu toții avem nevoie de încurajare și sprijin pentru a ne îndeplini visurile, și cu siguranță acești copii merită să fie încurajați să strălucească pe scenă. Sper ca puteți găsi o modalitate să vă îndrepți energia spre ceva mai pozitiv și să contribuiți la crearea unei atmosfere de încurajare și susținere pentru toți cei implicați în concurs. Toate bune!

  5. Inițial în urma concursului de la București rămași fără calificare dar din milă față de copii le-au mărit nota să poata încerca o calificare în Croatia. Doamna antrenor știe destul de bine ca nu avem nicio șansă în Croația. Deplasarea da bine doar pentru CV-ul ei și al clubului. Noi părinți ,rămânem cu susținerea.

    • Au o sansa si nu trebuie ratata.Esti convinsa pe baza a ceva real sau te roade ghimpele invidiei.Si simpla participare poate fi un castig pentru grupa de dans. Profesoara a depus toate eforturile ca trupa sa ajunga pana aici.Daca ai un copil in trupa de ce nu-i acorzi o sansa?

      • Poate că trebuie să fim realiști. Este posibil după etapa preliminară să nu se califice și atunci ce fac? Galerie celorlalte echipe? Este ultima echipă calificată din România și asta cu dispensă. Credeți ca se schimbă ceva? Nu. Haideți să conștientizăm talentul (sau să ne vedem potențialul ).

        • Înțeleg că talentul este un aspect important în orice domeniu, inclusiv în dans. Cu toate acestea, cred că este important să subliniez că talentul este doar o parte din ecuație. Succesul într-un campionat de dans depinde și de alte aspecte, cum ar fi determinarea, disciplina, antrenamentul și dorința de a învăța și de a crește constant. Copiii care se implică cu pasiune și dedicație în dans, chiar dacă nu au un talent nativ extraordinar, pot ajunge la performanțe remarcabile prin munca lor asiduă și dedicarea lor. Prin urmare, cred că este important să încurajăm și să susținem toți copiii să își urmeze pasiunea pentru dans și să-și dezvolte abilitățile, indiferent de nivelul lor inițial de talent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.