spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Aveti un weekend greu. Trebuie sã faceti fatã clasei muncitoare cu mici si bere. V-ar trebui un sponsor serios, fiindcã pe lângã clasa muncitoare mai aveti de hrãnit si un partid dodolot, care de ceva vreme a prins în greutate.

Irinel Stativã – deputat PSD

Când am început si noi sã vã îndrãgim, hop! ati dat-o cu mucii în fasole. În ultima perioadã chiar deveniseti politician, dar acum, cã ati început sã behãiti în Parlament, iar am revenit la sentimentele vechi. Mãcar de behãiati, cã mai mult ati mieunat.

Edi Popica – deputat PSD

Vã dãm un sfat: nu-l mai primiti pe prefectul Garincha la pescuit, la Cârja. O sã se supere liberalii deveniti peste noapte pesedisti. Vorbim de Vulpe, Rosca si compania. Mai ales acum, de 1 Mai, cã dacã, Doamne fereste, se vãd pe baltã, se bat ca chiorii. Nu pentru idealuri politice, ci pentru peste.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Sunt câtiva politicieni în judet care au mari emotii ca la rotativa de peste o lunã sã nu deveniti iar ministru. Deja v-au pus pe toacã si si-au înnodat la colturi batistele din buzunar. Pânã la acel moment, dvs. mai aveti de trecut un hop. Mergeti la Bruxelles, unde veti sustine proiectul de cancer la care ati lucrat intens.

Mihai Botez – deputat USR

Ati fãcut un protest inedit în sensul giratoriu de la Casa de Asigurãri de Sãnãtate cu pensiile speciale. Pãcat cã nu l-a preluat nimeni. Ori nu ati anuntat presa, ori toatã s-a dat cu PSD. Nouã ne-a plãcut mult, dar am fi vrut sã protestati în fata casei lui Victor Cristea, un astfel de pensionar de lux.

Raisa Enachi – deputat AUR

N-ar fi rãu sã-l urmãriti si dvs. pe Buzatu prin CJ Vaslui, asa cum o face George Simion la Bucuresti cu Solomon. Cã aveti, slavã Domnului, ce sã-l întrebati pe acesta. Iatã, de exemplu, pretul la apã, cã suntem pe locul III în tarã, ca tarif.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ati transformat judetul într-o satrã. Nu existã sãrbãtoare a romilor care sã nu fie sãrbãtoritã cu mare fast. Acum ati exportat modelul si pe la comune. Noi întelegem cã sunteti de la Ruginoasa, dar oare nu-i prea mult? Or fi ei minoritate, însã pe noi, ãstia, majoritarii, când ne respectati la adevãrata valoare ?

Onofrei Garincha – prefect Vaslui

Dupã ce a plecat si Pãlãdutã la Pro România, acum si ultima dvs. achitie, unul Bolohan de la Zorleni, a plecat la PMP. Dacã cei doi ar fi plecat la PSD, mai treacã-meargã, dar la PMP, bate la ochi. Acum ce faceti cu nea Bolohan, îl mai luati la congresul din mai al seniorilor liberali?

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Tare vã mai place sã vã jucati de-a justitia în judet. Puneti judecãtori, faceti lobby pentru unii, vã lãudati cã aveti pile mari la vârf. O sã vedem pânã când. Cã la un moment dat, prin 2016, erati ud în pantaloni când ati primit de la DNA control judiciar.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Vã mai amintiți de anii de glorie când chemati primarii de prin tarã sã vã aplaude gazonul din Copou si pietele modernizate? Toate pe spatele cetãtenilor, pentru cã musafirilor omeniti la noi pe bani publici le-ati arãtat atunci doar ambalajul, continutul rãmânând sã fie suportat de cãtre „vasluienii dumneavoastrã”. Pietele si bazarul functioneazã în deficit. Asa se aratã în acte.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Se pare cã liberalii si-au gãsit un candidat la Primãrie si nu unul de duzinã, ci un cal de cursã lungã. Suntem curioși în cât timp o sã vã dati arama pe fatã si o sã începeti sã înjurati PNL si pe liderii lor. Vedeti cã la USR mai este loc. Nu-l uitati pe Bîca.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ati cam dat-o cu mucii în fasole cu motociclistii. A dat consilierul dvs. Boeru, 1000 de lei sponsorizare si le-ati confiscat evenimentul acestor împãtimiti de motoare. Oamenii s-au supãrat foc si de alt an nu mai pupati promovare. V-ati fãcut mai mult rãu decât bine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Domnule Primar Boros faceți ceva cu acest Reiser ca aparține de primărie !!! Știți ca acolo contabila Bolgar (amanta) lui Buzamat a angajat o Cumatra pe nume Mariana in contabilitate și auditul este facut tot de un cumatru de a lor (Bolgar și Mariana).Conform OUG 109 este conflict de interese. Acolo se fura ca in codru si nimeni nu face nimic. Oare de ce???

    • Buze Moi este sub protectia lui Olio Frei si amandoi sunt pe o mana cu Red Bull! Iar acum, dupa ce Tic-Ticu adevenit coleg de cotet cu Buze Moi si Olio Frei, sa vezi cum se da drumul la conducta cu bani ba catre livada lui Buze Moi, ba catre serele lui Olio Frei , ba catre casuta de langa cimitirul din Grivita, pe unde isi petrece maretul director de la Reiser zilele (si noptile, uneori)! Si catre cocina de partid administrata de infractorul condamnat Si -zoiosu!

      • Buzam dacă are norocul și prinde un control extern nu știu dacă îl mai vedem 10 ani. Împreuna cu “prințesa lui de aventuri Caty” aduna tot ce se poate : plati fără intrare marfa, devize musamalizate, achizitii cu facturi modificate ( a se verifica utilajele și mașinile cumparate in ultimii ani .. ce preț avea de vanzare și cu cât s au cumpărat real .. unde au rămas diferențele de mii de euro la cine la Buze ?? La Caty?? La cuplu plimbăreț? Sau au plecat și către altcineva?

    • Buze este cel mai mare mafiot pe care l a avut Reizer pana acum. Strânge “lovele” și face mușchi ca sa se ia la trântă cu solo.. se lauda ca l poate învinge in orice situație.. eu as spune sa mai calculeze startul ca solo are experiența și i da nokout din orice pozitie

  2. Bîca e mai prost ca noaptea, Boroș a ținut-o cu botu la podea oe Ana Maria dar nu are acces în partid , Viceprimarita gunoier candidează la funcția de Primar.

  3. Hai mai ce a fost vreodata in stare sa facă jan ciupilan? Sa fie bandit ..da !sa fie fara cuvant ..da !sa fie de 2 lei ..da ! Gusta asta cine i ca el. A adunat o mana de basinosi zgomotosi care au incurcat circulatia pe niste strazi oricum neinzestrate cu parcari . Tura un prapadit de asta cu nr de dranceni sau nu stiu ce rahat la scuter ca el vrea cu ceilalti neinsailati … făcând presiuni sa i fac loc in trafic..si unde?? Pe strada cu sens unic unde erau si masini parcate.. cu ciupilan cred ca se instruise ca doar in cazul lui si a familiei lui oamenii nu trec pe trecerea de pietoni …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.