spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
02-oct.-2023

Liceul Eminescu din Bârlad, umãr la umãr cu Colegiul Codreanu!

- Advertisement -

FELICITÃRI… Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad a întrerupt în acest an suprematia Colegiului National „Gheorghe Rosca Codreanu” din acceasi localitate, care de obicei dãdea seful de promotie la absolvirea liceului, pe Bârlad. Acum, atât la Eminescu cât si la Codreanu, ambele sefe de promotie au media 9,95. Este o performantã lãudabilã pentru Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, care a sãrbãtorit ieri, împreunã cu cele 13 clase a XII-a pe platoul liceului, cursul festiv. Felicitãri pentru ambitioasa sefã de promotie de la Eminescu, Nicoleta Pavel, cãreia nu i-a fost rusine sã promoveze liceul unde a învãtat!

Ieri, douã licee din Bârlad si-au sãrbãtorit absolventii claselor a XII-a. Este vorba despre Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” si Liceul Teoretic „Mihai Eminescu. Colegiul Codreanu a avut festivitatea de premiere a absolventilor la Teatrul „V.I.Popa” din Bârlad, pe scenã urcând fiecare absolvent pentru a-si ridica diploma de absolvire. Sefa de promotie din acest an de la Colegiul Codreanu a fost Irina Demetra Susnea, cu media 9,95. Ea a absolvit la specialitatea Matematicã-Informaticã, iar mai departe va urma Facultatea de Medicinã, dorind sã ajungã unul din medicii de seamã ai României.

Liceul Eminescu a întrerupt suprematia Colegiului Codreanu!

Cu aceeasi medie, 9,95 a terminat Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” si Nicoleta Pavel, de la specialitatea Filologie. Nicoleta este mândria acestui liceu, deoarece a reusit performanta sã egaleze ca medie de absolvire, Colegiul Codreanu. Se stie cã de ani buni, cea mai mare medie de absolvire pe oras, ba chiar uneori si pe judet, a fost datã de Colegiul Codreanu din Bârlad. Iatã însã cã Liceul Eminescu reuseste sã se ridice si sã egaleze performantele Colegiului Codreanu, un lucru extrem de lãudabil pentru elevii si cadrele didactice ale acestui liceu. Nicoleta Pavel sefa de promotie, vrea sã ajungã judecãtor si pentru asta se va înscrie la Facultatea de Drept de la Cluj. Urmeazã bãtãlia examenului de Bacalaureat, care se va da tot între cele douã licee – pe oras.

Vineri, 25 mai, vor avea festivitatea de absolvire elevii de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad si cei de la Liceul Tehnologic „Petru Rares„ din Bârlad. La festivitatea de la Liceul Tehnologic „Petru Rares„ este invitat si prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.