spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Pentru Luiza, dreptul la o viatã normalã costã 5.000 de euro

- Advertisement -

SPRIJIN…Tânãra de 20 de ani, originarã din Republica Moldova, viata normalã a luat sfârsit în urmã cu aproximativ 2 ani. Prinsã în mijlocul unui incendiu care i-a cuprins locuinta, Luiza a fost nevoitã sã sarã pe geam, de la etajul al doilea, pentru a nu muri arsã de vie, dar a rãmas în scaunul cu rotile. Acum are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a putea fi operatã si sã revinã la o viatã normalã. Tânãra povesteste cã medicii i-au dat sanse foarte mari sã-si revinã, dar operatia sa costã 5.000 de euro.

De câteva luni, în municipiul Vaslui, si-a fãcut aparitia o tânãrã moldoveancã de numai 20 de ani. Luiza poate fi vãzutã plimbându-se într-un scaun cu rotile pe strãzile orasului, singurã. Povestea fetei este una, pe cât de tristã, pe atât de incredibilã. În urmã cu aproximativ doi ani, fata a fost nevoitã sã sarã de la geamul locuintei sale. Apartamentul în care locuia, alãturi de pãrinti, a luat foc si Luiza a ales aceastã solutie pentru a nu muri arsã de vie. Din pãcate, în urma cãzãturii, s-a ales cu o fracturã de coloanã care a tintuit-o într-un scaun cu rotile. Rãmasã pe drumuri, Luiza a ales sã vinã sã locuiascã cu bunica ei, la Vaslui. Ieri si-a fãcut aparitia în fata magazinului Aurocor din municipiul Vaslui, cersind mila trecãtorilor. Sperã ca astfel sã strângã cei 5.000 de euro, bani necesari pentru plata unei interventii chirurgicale care i-ar da sansa la o viatã normalã. „Am apelat la aceastã metodã în speranta cã voi mai putea fi vreodatã normalã. Am mai auzit de un caz ca al meu. O persoanã s-a operat, dupã ce a avut fracturã de coloanã si acum merge pe picioarele ei. Locuiesc cu bunica, dar si ea este bãtrânã si nu poate sã-mi ofere mare ajutor. Nici nu stie cã eu am ales sã fac asta pentru a strânge banii de care am nevoie”, spune Luiza. De asemenea, tânãra face un apel la vasluienii care doresc sã o ajute sã ducã o viatã normalã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Am văzut o fata de 20 ani care are nevoie de bani în scaun cu rotile, îi trebuie bani pentru operație, e pe străzile Vasluiului,, și dea ei suma de bani pentru operație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.