17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Postarea neinspirată a Ambasadei Rusiei la Bucureşti despre starea de sănătate a lui Putin

Ambasada Rusiei în România ţine să nege pe un ton ironic zvonurile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin, dar îşi dă cu stângul în dreptul.

Într-o postare făcută miercuri pe Facebook, Ambasada Rusiei în România comentează zvonurile recente legate de starea de sănătate a liderului de la Kremlin.

Mesajul, prezentat ca fiind din partea angajaţilor misiunii diplomatice ruseşti, este plin de remarci ironice şi critici la adresa presei româneşti, dar conţine şi o comparaţie total nefericită cu masacrele comise de soldaţii ruşi în Ucraina.

„Le suntem recunoscători celor care şi-au exprimat dorinţa de a <> Preşedintelui Rusiei Vladimir Putin, inclusiv chiar şi de a deveni un donator dacă va trebui. Vă îndemnăm să nu vă faceţi griji pentru sănătatea domnului Preşedinte, întrucât zvonurile şi speculaţiile presei occidentale, din păcate, des replicate şi în România, despre boala Şefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca şi falsurile care apar constant despre, să zicem, <> efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka şi alte localităţile Ucrainei. Angajaţii Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanţi şi grijulii care ne-au scris”, se arată în mesaj.

Citeste mai mult: adev.ro/rc33sp

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here