spot_imgspot_img
29-apr.-2024

Scrisoare deschisã membrilor PSD Bârlad

- Advertisement -

Dragi membri ai PSD Bârlad, mã adresez vouã printr-o epistolã deschisã, deoarece gradul de nesimtire de care dati dovadã m-a determinat sã vã comunic cât se poate de public ceea ce am de spus. Faptul cã duminicã, 8 iunie, ati gãsit sediul partidului dvs. închis, din ordinul presedintelui vostru, Adrian Solomon, iar voi ati behãit la lacãt pânã când v-a venit ideea strãlucitã sã îmi dati de stire, nu este o problemã a Bârladului si nici a bârlãdenilor. Vã reamintesc cã, Adrian Solomon este alesul vostru si nu al nostru, a celor care vãd în PSD un partid plin de indivizi aroganti, mincinosi, mafioti, etc. As dori sã vã dau un sfat: l-ati ales sã vã conducã, spãlati-vã cu el pe cap! Si folositi-l pe Buzatu în loc de mascã… de pãr! NU ne intereseazã problemele voastre interne, nu mai socotiti ziarul nostru o arenã de luptã în care voi ati vrea sã fiti arbitri! Când vã este bine si vã faceti mendrele prin târg, în campaniile electorale pline de mitã, ziarul unde cu dragoste si pasiune lucrez este atacat! Când vã este rãu si vã trage peste bot Solomon câte una de vã dã borsul, atunci gãsiti repede telefoanele noastre si veniti cu jalba în protap! Adicã unde-i bine, nu-i de noi, unde-i rãu, hop si noi! Nu merge asa, nu ne bãgati în cloaca voastrã! Aveti statut, aveti foruri superioare, faceti ce vã taie capul la voi în partid, nu mai încercati sã vã spãlati rufele murdare (pline de c….t!) în vãzul bârlãdenilor. Nu accept, si de aceea vã invit sã nu mã mai contactati în vecii vecilor, atunci când ceva nu vã convine. Vã reamintesc cã aveti un post de televiziune care vã spalã chilotii rosii si vã albesc pãcatele! Acolo sã mergeti, dacã aveti curaj, sã reclamati ce nu vã convine la liderii vostri: Solomon, Constantinescu sau Buzatu. Haide, pa! si ce-a zis Nae.

- Advertisement -
spot_img
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.