spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Teroare la blocul de garsoniere F1 din Bârlad! Au fost incendiate zece garsorniere! Pagube imense! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

DE NECREZUT!… O femeie cu mari problem psihice, care locuiește în blocul F1 de garsoniere, de pe B-dul Epureanu, zona Grădina Publică, a dat foc intenționat aseară, la 3 garsoniere de la etajul 3! După lichidarea incendiului s-a constatat că 10 garsoniere au fost degradate de incendiu, tencuiala pe holuri fiind degradată pe o suprafață de cel puțin 200 de metri pătrați. De asemenea, au fost degradate instalațiile electrice, de cablu TV, precum și trei contoare de gaze naturale. Locatarii acestui bloc cer ajutor la autorități, solicitând să fie feriți de femeia care a dat fost intenționat!

Până la sosirea echipajelor de intervenție, peste 70 de locatari se autoevacuaseră. Pompierii militari au evacuat 40 de persoane, două dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. O persoană a fost transportată la UPU Bârlad, aceasta acuzând probleme cardiace. O a doua persoană a suferit un atac de panică și o intoxicație minoră cu monoxid de carbon. Victima a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, ulterior aceasta refuzând transportul la spital.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în trei garsoniere și pe holul etajului trei al unui bloc de locuințe din municipiul Bârlad, în zona bulevardului Epureanu. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul etajului trei, cel putin trei garsoniere fiind cuprinse de flăcări. De asemenea, incendiul se manifesta violent și pe holul imobilului, acolo fiind depozitată o mare cantitate de deșeuri. Pompierii au lucrat mai bine de două ore pentru lichidarea tuturor focarelor, evacuarea gazelor toxice și fumului, evacuarea gunoaielor depozitate pe hol, precum și pentru limitarea scurgerilor de gaze naturale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acțiunea intenționată a unei persoane”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Oamenii din blocul de garsoniere incendiat de o femeie cer ajutor la autorități!

Iată ce ne-a relatat o femeie din garsoniera F1, după incendiul provocat de Diana Adina B.

“Bună seara, avem si noi o problemă. Pe Epureanu nr. 55, tocmai a fost un incendiu, pus de o locatară care stă pe casa scării și adună gunoaie… A dat foc la trei garsoniere de la etajul 3, foc ce s-a extins. Noi de-a lungul timpului am făcut nenumărate sesizări la instituții pentru a se lua măsuri împotriva ei și nimic… Haideți să facem ceva vă rugăm”, a solicitat Adelina Georgiana B. Precizăm că femeia bolnavă, Diana Adina B. are probleme psihice (schizofrenie) și nu este internată la nici un sanatoriu de sănătate, autoritățile fiind absolut indiferente la cele petrecute!

Vom reveni cu alte amănunte precum și cu răspunsul autorităților despre această situație și pericolul care îi paște pe locatarii blocului de garsoniere F1 din Bârlad!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.