spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

VIDEO | La Bârlad, din nou în ritm de rap, o dedicație pentru noroaiele primarului Boroș!

- Advertisement -

ȘI MAI GENIAL… Andrei Jitcă, tânărul de 22 de ani din municipiul Bârlad, a compus recent încă un cântec dedicat primarului ”noroaielor” bârlădene, Dumitru Boroș. Primul său cântec, despre care v-am spus că a fost genial, compus în luna ianuarie în ritm hip-hop, a avut un succes răsunător printre bârlădeni. Acesta compus astăzi, 11 martie, este și mai genial, având versuri “dedicate” urechilor celor de la ProTv!

“Iar am luat o groapă, în ultimul timp, oraș Bârlad, nu e!
Domn’ primar de mă auziți, vă transmit multă, multă m… sănătate,
ca să le faceți pe toate, da’ la câte ați început, vă trebuie vreo 15 mandate!(…)
Poate fac o șustă și m-aude Pro Tv-ul,
că pe strada mea aicea, abia intri cu ATV-ul!
În ultimul timp am altă problemă aici în sat,
câinii vagabonzi de care tot nu am scăpat!” (…).

Concluzia cântecului compus de Andrei, este că “orașul ăste este-n stare critică!”. Tânărul bârlădean are șase ani de când compune muzică rap și este deja cunoscut în rândul tinerei generații de raperi, iar în cântecelul de aproape1 minut și se adresează primarului, în ritm de rap, cu nemulțumirile sale și ale majorității bârlădenilor!

ASCULTAȚI ȘI PRIMUL CÂNTEC HIP-HOP DIN IANUARIE:
VIDEO | La Bârlad, mai rău ca pe ulița satului! Dedicație în ritm de rap pentru noroaiele primarului Boroș!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Dacă tastați pe google CN1020218 veți afla ca lucrările care au distrus străzile in Barla fac obiectul contractului “Rețele de apa și canalizare, stații de pompare, stații pompare apa uzata in Barlad” încheiat de AQUABAS Vaslui. Termenul de finalizare este de 56 luni de la data ordinului de începere.AQUAVAS Vaslui se afla in proprietatea Consiliului Juderean Vaslui(deține pachetul majoritar de acțiuni 51%) Cine e Președintele CJ Vaslui probabil se știe. Ce nu înțeleg ce legătura are Boros cu Buzatu, de accepta ca el raspunde de acest dezastru

    • Orașul este in reconstrucție și modernizare totală, capitală,în loc să ziceți mulțumesc, stați pe Facebook și inventați tot felul de mizerii la adresa acestui fff bun și neobosit primar… Rușine, mare rușine pentru niște unii care se cred oameni,cum să ai neobrăzarea și nerușinarea să gândești și chiar să spui că orașul este distrus,e de noaptea creierului !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.