spot_img
spot_imgspot_img
16.4 C
Vaslui
16-mai-2024

„Ninja Schinja” de la Perieni, zis si „Pinezã”, pus sub control judiciar!

- Advertisement -

L-AU LINISTIT… Un tânãr în vârstã de 21 de ani, din comuna Perieni, cercetat de comiterea mai multor infractiuni cu violentã, a fost retinut de politistii bârlãdeni. Pe numele lui, Parchetul Bârlad a dispus mãsura controlului judiciar pentru o perioadã de 60 de zile. Tânãrul „nevos”, care se rãtoia la toatã lumea din sat, pe numele lui Artene Mihai Cãtãlin, zis si „Pinezã”, este acum monitorizat strict de politisti, iar la prima abatere va ajunge la „rãcoare”.

Politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad si Postului de Politie Perieni au efectuat cercetãri fatã de Mihai Cãtãlin Artene, de 21 de ani, din comuna Perieni, cercetat de comiterea mai multor infractiuni cu violentã. “În luna decembrie 2016, în timp ce se afla la un bal organizat pe raza comunei Perieni, tânãrul a provocat scandal si a lovit un bãrbat de 45 de ani, din aceeasi localitate. În luna februarie a.c., acesta s-a întâlnit pe drumul sãtesc din comuna Perieni cu un consãtean în vârstã de 19 ani, iar în urma unui conflict spontan l-a lovit pe acesta. O lunã mai târziu, între cei doi a avut loc un alt conflict tot pe drumul public, tânãrul de 21 de ani lovindu-l din nou pe tânãrul de 19 ani. De asemenea, în luna martie, tânãrul a provocat scandal în timp ce se afla pe raza comunei Perieni. În acest timp a adresat amenintãri administratorului unui local din comunã, a distrus un geam de la o masinã si a lovit un alt bãrbat, tulburând ordinea si linistea publicã.”, a precizat Iulian Petre, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Politistii au probat activitatea infractionalã a acestuia si l-au retinut pentru o perioadã de 24 de ore. Tânãrul a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive.

Fatã de acesta a fost dispusã mãsura controlului judiciar pe o perioadã de 60 de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.