spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Semnul crucii, într-un trunchi de prun, din Husi!

- Advertisement -

MINUNE… Un husean este convins cã într-un trunchi de prun, pe care l-a tãiat cu douã zile în urmã, a descoperit un semn divin. Este vorba despre o cruce, spune omul, pe care a observat-o din întâmplare, atunci când a început sã care lemnele. Femeia în curtea cãreia a fost descoperit trunchiul este bolnavã, depinzând, de 2 ani, de un scaun cu rotile si, cu atât mai mult crede în acest semn, cu cât este convinsã cã reprezintã un semn bun, venit din partea divinitãtii, la care ea se roagã mereu, pentru sãnãtate.

“Ieri, când am vrut sã car lemnele, am vãzut din întâmplare semnul si am fost convins cã e o cruce! Eu spun cã e un semn, care trebuie luat în seamã”, spune Teodorian, 52 de ani, omul care, împreunã cu un alt vecin, a tãiat doi caisi si un prun. Bucata de trunchi a fost arãtatã proprietarei gospodãriei, care a fost convinsã din prima clipã cã totul e o minune. “Asa cred eu, cã e miracol. Uitati-vã, e semnul crucii! Se vede clar. Am mai vãzut doar la televizor asa ceva. M-am înfiorat atunci când vecinul mi-a arãtat trunchiul de copac, având semnul crucii în mijlocul lui”, spune Aurora Alexa, 62 de ani.

Sperã sã fie un semn bun pentru sãnãtatea ei!

Femeia în curtea cãreia s-a descoperit crucea din trunchiul copacului este foarte bolnavã. De doi ani de zile, depinde de un cãrucior cu rotile. A avut parezã, nu poate sã se deplaseze fãrã cãruciorul cu rotile, însã, din cauza lipsei banilor, nu a mai fãcut operatia la picior de care avea mare nevoie. Acum se roagã la Dumnezeu pentru sãnãtate. “De doi ani merg cu cãruciorul. Înainte mai mergeam în patru labe mãcar, dar nu mai pot. Nu am avut bani sã mã operez si sã îmi pun o tijã, asa cã mã chinui cum mã vedeti. Mã rog la Dumnezeu si de aceea cred cã acest semn al crucii, apãrut în trunchiul copacului, e un semn bun. Poate va fi bine. Vor veni si surorile mele sã îl vadã. Îl voi pãstra. Nu poti sã arunci sau sã dai pe foc un lucru care are pe el semnul sfintei cruci”, a spus, cu multã convingere, huseanca Aurora Alexa, în vârstã de 62 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.