spot_img
spot_imgspot_img
20.2 C
Vaslui
17-mai-2024

EXCLUSIV! Sentinta bomba inainte de Revelion! Mii de ieseni au trecut prin asta! Un celebru executor judecatoresc din Iasi a fost executat!

- Advertisement -

La finalul saptamanii trecute, unul dintre cei mai cunoscuti executori judecatoresti din Iasi a fost condamnat dupa o acheta care s-a desfasurat in mare secret la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi • Condamnarea vine intr-un dosar in care executoarea Andreea Darie a facut niste jocuri pe care nici macar creditorul pentru care lucra, respectiv BRD, nu i-a cerut sa faca o asemenea executare • In fata instantei a recunoscut absolut tot ce a facut, iar procesul s-a terminat foarte repede • In conditiile in care a beneficiat de o reducere considerabila a pedepsei, a primit aproape trei ani de inchisoare • A fost la un pas sa fie trimisa in spatele gratiilor, sa primeasca o pedeapsa cu executare.

Sursa: https://www.bzi.ro/exclusiv-sentinta-bomba-inainte-de-revelion-mii-de-ieseni-au-trecut-prin-asta-un-celebru-executor-judecatoresc-din-iasi-a-fost-executat-635383

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.