|

Ce suflet poate avea acest om! „Tăticul călăreț” de la Iași a împărțit o parte din ce a primit cu cei săraci! „Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân!”

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a avut ieri parte de o zi specială. Cătălin Moroșanu și reporterii BZI l-au însoțit la sediul unei bănci unde s-a deschis un cont pe numele său. Primele donații au ajuns la el, iar Sergiu a făcut un gest de-a dreptul emoționant. A împărțit o parte dintre alimentele primite cu o familie săracă și a cumpărat o rețetă unui bătrân.

Sergiu, „tăticul călăreț” de la Iași, a impresionat o țară întreagă. Reporterii BZI au fost cei care l-au găsit pe tânăr după ce au ajuns să fie publicate câteva imagini cu el călare pe cal în centrul Iașului. Sute de oameni au fost impresionați de povestea tânărului. Ieri, reporterii BZI și luptătorul Cătălin Moroșanu l-au însoțit pe Sergiu la bancă, acolo unde și-a deschis un cont bancar. Primele donații au început să apară, iar Sergiu are șanse mari să adune bani pentru o căsuță pe care să o împartă cu familia lui. Sergiu este un om simplu, muncitor și de o modestie cum rar poți întâlni. Ieri, reporterii de la BZI.ro l-au întrebat cum s-a schimbat viața lui de când a devenit cunoscut. Răspunsul lui a fost mai mult decât emoționant.

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”, a spus Sergiu….https://www.bzi.ro/ce-suflet-poate-avea-acest-om-taticul-calaret-de-la-iasi-a-impartit-o-parte-din-ce-a-primit-cu-cei-saraci-am-dat-la-o-familie-mancare-si-am-cumparat-o-reteta-unui-batran-3916074