5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Bogdan de la Ploiești a făcut show total în aeroport, la Milano! Au răsunat manelele de s-a crucit lumea!

- Advertisement -

Li s-a dus buhul maneliștilor români și la Milano! Vestitul cântăreț Bogdan de la Ploiești, supranumit Maluma de România, face show pe oriunde se duce. Ultima dată, chiar zilele trecute, celebrul manelist s-a dezlănțuit chiar pe aeroportul din Milano. Acompaniat de un alt lăutar la pian, artistul s-a pus pe cântat manele cu foc, chiar la terminalul de unde românii se îmbarcă pentru cursa de România, de pe aeroportul din Milano.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre maneliştii momentului din România. E cerut, mai nou, și în afară, așa că a ajuns să aibă cântări și pe la Milano.

Zilele trecute, l-a apucat talentul chiar pe aeroportul din Milano, în timp ce aștepta împreună cu lăutarii săi o cursă să se întoarcă acasă.

Fericit probabil că a ajuns în patria modei, manelistul s-a apucat să cânte live o manea de toată frumusețea, acompaniat la pian de un lăutar din formația lui. Lumea se uita la ei ca la urs, iar românii care așteptau avionul au scos telefoanele și au început să-l filmeze pe manelist! A fost show mare, iar cei prezenți la fața locului au dezvăluit că manelistul nu s-a oprit din cântat nici în avion…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bogdan-de-la-ploiesti-a-facut-show-total-in-2215203.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.