spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Creștere uriașă a cererii de cărbune în Polonia. Oamenii stau zile întregi la coadă pentru a se aproviziona pentru iarnă

- Advertisement -

Zeci de maşini şi camioane din Polonia s-au aliniat la mina de cărbune Lubelski Wegiel Bogdanka, oamenii aşteptând la coadă zile şi nopţi pentru a se aproviziona cu combustibil pentru iarnă, situaţia amintind de vremurile comuniste, transmite Reuters.

Potrivit sursei citate, Artur, în vârstă de 57 de ani, pensionar, a condus marţi de la Swidnik, la aproximativ 30 km de mina din estul Poloniei, sperând să cumpere câteva tone de cărbune pentru el şi familia sa.

,,Toaletele au fost montate astăzi, dar nu există apă curentă”, a spus el, după trei nopţi de dormit în micul lui hatchback roşu, la o coadă de camioane, tractoare cu remorci şi maşini private, transmite News.ro.

,,Aceasta depăşeşte imaginaţia, oamenii dorm în maşinile lor. Îmi amintesc de vremurile comuniste, dar nu mi-a trecut prin minte că am putea reveni la ceva şi mai rău.„…https://adevarul.ro/economie/crestere-uriasa-a-cererii-de-carbune-in-polonia-2200938.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.